>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
H 115,9K

hagi84

Użytkownik
te Zaglebie tragedie dzis gralo, brawo Piast, ze strzelili na 2-2 bo zasluzyli
Jak takie Zaglebie moze byc liderem? ta liga to jedne wielkie gowno

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
To forum schodzi na psy, sami eksperci, w dziale tylko zagłębie, tej naszej kopanej ligi lepiej nie ruszac bo to gó..no i kilogram mułu,

L 237

lookash

Użytkownik
To forum schodzi na psy, sami eksperci, w dziale tylko zagłębie, tej naszej kopanej ligi lepiej nie ruszac bo to gó..no i kilogram mułu,
Kolega 8 lat na forum a pisze jakby wczoraj się zarejestrował ???? tak jest od dobrych 3-4 lat lat, tu nawet Zagłębie by grali jakby spadło do 1,3 bo widzieli by value ???? z tego forum to nie zagrałem nikogo typu dobrych paru lat poza rogera plażowką a wchodzę tylko do działów poprawić sobie humor

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Nie bronię tu forum w żadnym wypadku, ale to jest Ekstraklasa i tu analiza na 5 stron może nic nie dać. Jeżeli bierze się typy z forum bez własnego przemyślenia to pech biorącego bo nikt mu nie karze, a tak jak pisałem wyżej w naszej wyrównanej lidze każdy może wygrać z każdym.

wp76 911

wp76

Użytkownik
Kolega 8 lat na forum a pisze jakby wczoraj się zarejestrował ???? tak jest od dobrych 3-4 lat lat, tu nawet Zagłębie by grali jakby spadło do 1,3 bo widzieli by value ???? z tego forum to nie zagrałem nikogo typu dobrych paru lat poza rogera plażowką a wchodzę tylko do działów poprawić sobie humor
A Roger wtapiał też sporo także... Bukmacherka ;)

L 237

lookash

Użytkownik
A Roger wtapiał też sporo także... Bukmacherka ;)
A czy ja piszę że miał 100% skuteczności ? Zdarzały się wtopy i to niejednokrotnie ale co potrafił wykręcić yield na samej plażówce to trzeba mu oddać. Wtapiał głównie na tenisie i nożnej, kto był tu 4-5 lat temu to pamięta jak bodajże na 45 typów miał 40 trafionych, kosić można było z nim buki równo ???? stare niepowrotne czasy

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie ma sie co śmiać,podrzuc kolegom dobre typy.

wp76 911

wp76

Użytkownik
A czy ja piszę że miał 100% skuteczności ? Zdarzały się wtopy i to niejednokrotnie ale co potrafił wykręcić yield na samej plażówce to trzeba mu oddać. Wtapiał głównie na tenisie i nożnej, kto był tu 4-5 lat temu to pamięta jak bodajże na 45 typów miał 40 trafionych, kosić można było z nim buki równo ???? stare niepowrotne czasy
no właśnie... stare czasy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom