Gołe padły,ale nie w tą stronęKrumkachi-Gorodeya btts Białoruś
@2.04 sts
piszesz tak, bo ci sie fartlo i w 91 min wyrownaliTo forum schodzi na psy, sami eksperci, w dziale tylko zagłębie, tej naszej kopanej ligi lepiej nie ruszac bo to gó..no i kilogram mułu,
Kolega 8 lat na forum a pisze jakby wczoraj się zarejestrował ???? tak jest od dobrych 3-4 lat lat, tu nawet Zagłębie by grali jakby spadło do 1,3 bo widzieli by value ???? z tego forum to nie zagrałem nikogo typu dobrych paru lat poza rogera plażowką a wchodzę tylko do działów poprawić sobie humorTo forum schodzi na psy, sami eksperci, w dziale tylko zagłębie, tej naszej kopanej ligi lepiej nie ruszac bo to gó..no i kilogram mułu,
A Roger wtapiał też sporo także... BukmacherkaKolega 8 lat na forum a pisze jakby wczoraj się zarejestrował ???? tak jest od dobrych 3-4 lat lat, tu nawet Zagłębie by grali jakby spadło do 1,3 bo widzieli by value ???? z tego forum to nie zagrałem nikogo typu dobrych paru lat poza rogera plażowką a wchodzę tylko do działów poprawić sobie humor
A czy ja piszę że miał 100% skuteczności ? Zdarzały się wtopy i to niejednokrotnie ale co potrafił wykręcić yield na samej plażówce to trzeba mu oddać. Wtapiał głównie na tenisie i nożnej, kto był tu 4-5 lat temu to pamięta jak bodajże na 45 typów miał 40 trafionych, kosić można było z nim buki równo ???? stare niepowrotne czasyA Roger wtapiał też sporo także... Bukmacherka
Nie ma sie co śmiać,podrzuc kolegom dobre typy.Kolega 8 lat na forum a pisze jakby wczoraj się zarejestrował ???? tak jest od dobrych 3-4 lat lat, tu nawet Zagłębie by grali jakby spadło do 1,3 bo widzieli by value ???? z tego forum to nie zagrałem nikogo typu dobrych paru lat poza rogera plażowką a wchodzę tylko do działów poprawić sobie humor
no właśnie... stare czasyA czy ja piszę że miał 100% skuteczności ? Zdarzały się wtopy i to niejednokrotnie ale co potrafił wykręcić yield na samej plażówce to trzeba mu oddać. Wtapiał głównie na tenisie i nożnej, kto był tu 4-5 lat temu to pamięta jak bodajże na 45 typów miał 40 trafionych, kosić można było z nim buki równo ???? stare niepowrotne czasy