>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
To jest maks Belga, zobacz jak gra Tsitsipas.. Te wślizgi i podbitka pod koniec kortu, jak w morde strzelił Djoko :cool:
E: No i kolejny serwis po mecz, oby ^^.
gra naprawde dobrze ale Goffin tak jak napisał Stefan69 widac ze jest zmeczony i &#39;nieswój&#39; Tsitsipas to nexgen top 20

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
powiem Wam, że podoba mi się gra ostatnio Greka Tsitsipasa.
Gra spokojnie, bez nerwów, nie tak jak inne nex geny rublowy nie rublowy.
Ten jednoręczny bekhend jeszcze ciut rezerwy tam jest i jak to poprawi to będzie się wspinał w rankingu stopniowo...

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
87:77...⛔ ⛔ ⛔ Niestety nir udalo sie, 13:26 w rzutach, mogli ich spokojnie rozniesc.
Znowu reputa przed zakonczeniem meczu..meh ludzie sie tutaj nie naucza nigdy. Niema co podawac typow wogole bo normalnie jak z dziecmi. Sie walnie cos za firanki i bedzie git.
Wszystko jest Ok. Taki to już rodzaj inwestycji,że czasami wejdzie a czasami nie. ;) Dzieki za dotychczasowe typy i mam nadzieje, że to nie koniec Twojej aktywnosci typerskiej na forum ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co Wy tu Atp, zegnacie, pewnie się napił przy weekendzie i świruje
jakoś tego nie widzę, tam jest regularnie 14-15 pkt dla Worcester i oni się o wiele lepiej prezentują. Ale ja się za bardzo na baskecie nie znam ;)
Marek, Ty wiesz co :p

Otrzymane punkty reputacji: +10
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Zagłębie i Górnik - dzisiaj 2 pewniaki miały spokojnie ugrać, były w idealnej sytuacji przez ponad połowę meczu a i tak remisują - TAKA jest właśnie Ekstraklasa i tu forma, analizy rzadko pomogą

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom