>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Omsk mistrzowie ofensywy. Żeby na własnej tafli z fatalnym chabarowskiem nie strzelić w 40 min żadnej bramki, mając kilka przewag, to już w ogóle dramat ;) To sobie wybrałem mecz do overa 5,5 ;) Tylko cudem może wejść w 3 tercji.

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Omsk mistrzowie ofensywy. Żeby na własnej tafli z fatalnym chabarowskiem nie strzelić w 40 min żadnej bramki, mając kilka przewag, to już w ogóle dramat ;) To sobie wybrałem mecz do overa 5,5 ;) Tylko cudem może wejść w 3 tercji.
Mecz Blackhawks i Wild polecam, zdarza sie. Ale kurde no 23 strzały i 0 bramek...No Rosja często zanudza niestety;/

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Ta jak sie ma trzy sytuavje dwa na jeden z bramkarzem to ja sie sam dziwie ze oni nc tam nie wturlali, tez tam mam cos pograne, ale chłopaki Cisna chociaż Charabovsk tez mogl jesio jedna strzelić w drugiej tercji bo tylko ta ogladalem

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Roger ostatnimi spotkaniami pokazuje że ma już dość tego sezonu i gra na siłę, ten punkt przy po 30 w 9 gemie gdzie powinien mieć bp i zaprzepaścił koncertowo tylko mnie w tym utwierdza

lars19 272

lars19

Użytkownik
Korzysta ktoś z Was z pinbet88 na telefonie? asiaanconnect - pinbet?
przy logowaniu ciągle wyskakuje błąd. session expired ..... coś tam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom