71:80... Szacun Sakers. spokojnie i do celu za to Gooyang nie wyszedl na 4ta kwarte...2 pkt na 5 min gry.. Nocka na minus 1/3104:111.... Clippers zal.
p.s. Adeliade jedak przegrali, qwa zasnalem a trzeba bylo pograc Melbourne, wiedzialem ze ten 2 kurs na Adeliade jest podejrzany.
tomek , atakujemy Goyang @ 2.35?
Pograne Gooyang @ 2.35 za 1.5 stawki
2-1 / 3-1 dla the bluesCiekawe czy Crystal Palace się dziś przełamie strzeli i pierwszego gola w lidze.
Panowie wiecie jak obrócić darmowymi spinami w Uni,nie moge znales regulaminu do tego
Benteke dzisiaj nie zagra, ale za to prawdopodobny jest powrót Zahy, który już trenował z zespołem, ale nie wiadomo czy wyjdzie w podstawie.2-1 / 3-1 dla the blues
I to jesli Benteke zagra na pelnej koncentracji bo te puncheony i townsendy to powinni przełaje biegac a nie w premier league grac...
Zgadza sie, nie doczytalem wczesniej. Gram w bukmacherskiej lidze angielskiej u kumpla i dzisiaj typowalem tottenham i chelsea, dla mnie git ten typBenteke dzisiaj nie zagra, ale za to prawdopodobny jest powrót Zahy, który już trenował z zespołem, ale nie wiadomo czy wyjdzie w podstawie.
EEeee Liver - Manu - derby ?? niby czego derby ??Mecz na ktory czekam ze zniecierpliwieniem kazdego roku - najslynniejsze, najstarsze, najostrzejsze, odwieczne, angielskie derby - Liverpool vs Man Utd.
Wedlug mnie szanse to 30-35-35, a wiec u mnie no bet, moze cos na live...
A w pre:
Matteo Darmian kartka @3.50
Joe Gomez kartka @3.50
PS. Gra ktos dzisiaj Strycovą lub Jane Fett?
Jestem kibicem liverpoolu od 13 lat, a Ciebie majster zapraszam do lektury historii Anglii bo to nawet cos wiecej niz derby footballoweEEeee Liver - Manu - derby ?? niby czego derby ??
Przyczepiłem się do słowa "derby", które w piłce nożnej używa się w określonym kontekście. Nie można o meczu Liver- Manu powiedzieć "derby" tak jak o meczu Barcelony z Realem nie mówi sie derby. Derby mogą być Londynu lub Merseyside ( Liver- Everton) albo nawet derby Śląska z rodzimejJestem kibicem liverpoolu od 13 lat, a Ciebie majster zapraszam do lektury historii Anglii bo to nawet cos wiecej niz derby footballowe
Nieźle.Macie i bierzcie plażówkę na dzisiaj
Thiercy M /gauthier-rat @ 1.69
Voronina M / Bocharova M @ 2.42
Koekelkoren/Van Walle @ 1.35
Gonzalez/Diaz @ 1.49
Sweat/Ross @ 1.37
Wang/Xia @ 2.27
Wszystko Dafabet
Melbourne Victory 4 lub więcej kartki@4
Grzech nie spróbować.
w doliczonym ????w Australii over 0,5 do HT @2,04