>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Typowy Cilic, nie wykorzystal 3 setowych a w następnym gemie się połamał... Niech mi ktoś powie jak to możliwe ze takie gówno wygrało szlema?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
104:111....⛔ ⛔ ⛔ Clippers zal.

p.s. Adeliade jedak przegrali, qwa zasnalem a trzeba bylo pograc Melbourne, wiedzialem ze ten 2 kurs na Adeliade jest podejrzany.
tomek , atakujemy Goyang @ 2.35?
Pograne Gooyang @ 2.35 za 1.5 stawki
71:80...⛔ ⛔ ⛔ Szacun Sakers. spokojnie i do celu za to Gooyang nie wyszedl na 4ta kwarte...2 pkt na 5 min gry.. Nocka na minus 1/3

tobias 359

tobias

Użytkownik
Ciekawe czy Crystal Palace się dziś przełamie strzeli i pierwszego gola w lidze.
Panowie wiecie jak obrócić darmowymi spinami w Uni,nie moge znales regulaminu do tego

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Benteke dzisiaj nie zagra, ale za to prawdopodobny jest powrót Zahy, który już trenował z zespołem, ale nie wiadomo czy wyjdzie w podstawie.
Zgadza sie, nie doczytalem wczesniej. Gram w bukmacherskiej lidze angielskiej u kumpla i dzisiaj typowalem tottenham i chelsea, dla mnie git ten typ

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Mecz na ktory czekam ze zniecierpliwieniem kazdego roku - najslynniejsze, najstarsze, najostrzejsze, odwieczne, angielskie derby - Liverpool vs Man Utd.
Wedlug mnie szanse to 30-35-35, a wiec u mnie no bet, moze cos na live...
A w pre:
Matteo Darmian kartka @3.50
Joe Gomez kartka @3.50
PS. Gra ktos dzisiaj Strycovą lub Jane Fett?

owca26 171

owca26

Użytkownik
Mecz na ktory czekam ze zniecierpliwieniem kazdego roku - najslynniejsze, najstarsze, najostrzejsze, odwieczne, angielskie derby - Liverpool vs Man Utd.
Wedlug mnie szanse to 30-35-35, a wiec u mnie no bet, moze cos na live...
A w pre:
Matteo Darmian kartka @3.50
Joe Gomez kartka @3.50
PS. Gra ktos dzisiaj Strycovą lub Jane Fett?
EEeee Liver - Manu - derby ?? niby czego derby ??

owca26 171

owca26

Użytkownik
Jestem kibicem liverpoolu od 13 lat, a Ciebie majster zapraszam do lektury historii Anglii ;) bo to nawet cos wiecej niz derby footballowe
Przyczepiłem się do słowa &quot;derby&quot;, które w piłce nożnej używa się w określonym kontekście. Nie można o meczu Liver- Manu powiedzieć &quot;derby&quot; tak jak o meczu Barcelony z Realem nie mówi sie derby. Derby mogą być Londynu lub Merseyside ( Liver- Everton) albo nawet derby Śląska z rodzimej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom