Nie mam pojęcia,ja juz zamknąłem, +100e w kilka sekund ????Skad to odwrocenie kursow zaraz na poczatku?
no chyba wyraznie mowia ze 30 NAJLEPSZYCHNa Eleven mówili, że o 16:30 rozpoczną się 4 Mistrzowstwa Polski w obstawianiu na żywo
30 najlepszych typerów stanie do rywalizacji. Ciekawe, czy z tego forum ktoś jest ????
A kto powiedział, że ktoś nie jest w tej 30-ce?no chyba wyraznie mowia ze 30 NAJLEPSZYCH
Mam swoje typy bo ich dzisiaj nic nie widać ????Na Eleven mówili, że o 16:30 rozpoczną się 4 Mistrzowstwa Polski w obstawianiu na żywo
30 najlepszych typerów stanie do rywalizacji. Ciekawe, czy z tego forum ktoś jest ????
Do wygrania 30 tys.zł
ale bedzie transmisja czy jak ?Na Eleven mówili, że o 16:30 rozpoczną się 4 Mistrzowstwa Polski w obstawianiu na żywo
Do wygrania 30 tys.zł
Mówili to w przerwie meczu Bayernu, nie ma transmisji, przynajmniej na elevenale bedzie transmisja czy jak ?
TW Bolek też mówi, że grubo zarabiał na zakładach ???? jak chciał to wygrywał hehe
ale bedzie transmisja czy jak ?
TW Bolek też mówi, że grubo zarabiał na zakładach ???? jak chciał to wygrywał hehe
To są mistrzostwa STS transmisja live na ich stronie jestale bedzie transmisja czy jak ?
Zdaje się na 4 lata, do 2021, na C+ będą co niektóre mecze Bundesligi.ktoś się orientuje co to za współpraca nc+ z eleven że pokazują bundesligę na c+sport?