beda gole jeszcze 100% wedlug mnie sporo sytuacji szybki meczOgląda ktoś Koln-Frankfurt, potrzebuję 1 bramki, w zasięgu czy kopanina?
beda gole jeszcze 100% wedlug mnie sporo sytuacji szybki meczOgląda ktoś Koln-Frankfurt, potrzebuję 1 bramki, w zasięgu czy kopanina?
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-reczna/711838/srodowe-mecze-pilki-recznej-na-zywoMa ktoś może informacje jaki wynik jest w meczu piłki ręcznej kobiet Pogoń Szczecin vs Zagłębie Lubin? Z góry dziękuję za odpowiedź
jak widzę takie mecze gdzie z góry wynik znany to mnie szlak trafia. Przecież to jest złodziejstwo w biały dzień. Na Giełdzie gol dla gości był zagrany za 700tyś € przypadek? po czerwonej urosło z 450tyśChodziło mi to po głowie też dzisiaj ale w opcji jak zagrałem triniec , tylko kurs był mniejszy i wybrałem Czechy
a ty co zagrales pre ? win Partizana ? to moze wygraja 2-1jak widzę takie mecze gdzie z góry wynik znany to mnie szlak trafia. Przecież to jest złodziejstwo w biały dzień. Na Giełdzie gol dla gości był zagrany za 700tyś € przypadek? po czerwonej urosło z 450tyś
jak prezes potwierdza to dzisiaj wyjątkowo, przedmeczowe księguje bet naUstawienie defensywy Juventusu z Asamoah i Sturaro na bokach to mówiąc delikatnie jest śmiech na sali. Ciężko będzie tego nie wykorzystać. Środek pola też udany.
Fiorentina strzeli, podpisuje się pod tym.
U jakiego buka grasz ?Koln - Frankfurt @ over 1,5 gola 1,70
do ht ????a ty co zagrales pre ? win Partizana ? to moze wygraja 2-1
LVbetU jakiego buka grasz ?