Chelsea strzeli jako pierwsza w 1 poł
@2.20

Ok dzięki za info nie widziałem co to i skorzystałem. Teraz mam 0 a miałem 85. A jeszcze jak z wypłatami u tego buka w jaki najszybszy sposób można wypłacić środki ?Tak jakby pożyczka Ale nie polecam. Na jakiś chorych zasadach
50% skuteczności. Viborg zawalił totalnie sprawę.Dwa bety ode mnie na za chwilę:
Furth - Dusseldorf 1 @ 2,75
GOspodarze po czterech porażkach na starcie zmienili trenera i tydzień temu po dobrej grze zremisowali w Dreźnie 1:1, a mogli i ten mecz spokojnie wygrać. Dusseldorf zaskakuje in plus, 4-1-0 bilans póki co, ale kiedyś to się musi skończyć. Dziś zmotywowany i odmieniony Greuther Furth spróbuje zatrzymać Fortunę i myślę, że może to się udać. A kurs jest fajny.
Koge - Viborg 2 @ 2,50
Viborg kompletnie nie pasuje do 1. Division. To ekipa która musi awansować. I po przeciętnym początku tego sezonu złapała już właściwy rytm. W Koge zagrają i zgarną kolejne trzy punkciki. A kurs zacny.
 3:1
 3:1 0:2 (kilka minut do końca)
 0:2 (kilka minut do końca)Arsenal dobrze się prezentuje, solidnie. Niezły pressing jak na nich. Mieli słupek. Naprawdę trudno powiedzieć. Może bramka zadecydować.Ogląda ktoś Derby Londynu? Jak mecz wygląda? Pograłem pre na Chelsea i się zastanawiam, czy ogarną
Pierwsze 15 minut dla Chelsea, szczególnie ta setka Pedro. Ale potem Arsenal i to zdecydowanie. Akcja Ramseya miodzio. Też mam Chelsea pre, ale na tą chwilę Arsenal lub Arsenal z remisem jako bezpieczniejsza opcja.Ogląda ktoś Derby Londynu? Jak mecz wygląda? Pograłem pre na Chelsea i się zastanawiam, czy ogarną
Tajlandia w siatkę u23 babki. 1.95 biere teraz bo zaspałem pre
 Od stanu 0-2 -> 4-2 z czego 2 sety przegrane dramatycznie a w dwóch przewaga Tajek kilkoma punktami i przegrana w końcówkach. Szkoda
 Od stanu 0-2 -> 4-2 z czego 2 sety przegrane dramatycznie a w dwóch przewaga Tajek kilkoma punktami i przegrana w końcówkach. Szkodapierwsze 25min ww wykonaniu OM było dobre teraz się wyrównało ja tam radzę poczekać a na pewno nie wchodzić grubiej bo rywal na swoim stadionie mocny. Germain jak wejdzie w 2 połowie a wejdzie wtedy próbowaćMarsylia @2.10 3/10
Miały być fajerwerki, a na razie nic z tego. Warto po takim kursie zagrać jak dla mnie na remis bezbramkowy.Ogląda ktoś Chelsea vs Arsenal? Warto bramkę arsenalu po 2.0 zagrać?