K
60
kamilovski
Użytkownik
Napoli gol przed 70 min. @1.61 bet365
Można spróbować ze Mertens strzeli 3
Napoli gol przed 70 min. @1.61 bet365
Skąd przekonanie, że wygra? Shapo dużo lepszy zawodnikValue dnia Ramanathan @4.23 (tenis oczywiście)
Mecz najwcześniej o 21.
Ram to świetny i co najważniejsze stabilny zawodnik, Szapo to młody mistrz Harda, ale nie oszukujmy się na Clayu traci większość atutów i szybko się grzeję. Nie trenował zbytnio na ziemi i dziś to wyjdzie, moim zdaniem kursy @1.80-@2 były by odpowiednie, z resztą nawet statystyki miażdżące na korzyść "indianina" ????Skąd przekonanie, że wygra? Shapo dużo lepszy zawodnik
0-0Ja gram X lub Arsenał 1.70
Wow akurat 13, wybronił mi karnego 30 sekund przed koncem xDRęczna, Magdeburg 2 polowa ponizej 13,5 bramki @1,75
Przecież oni grają na twardej nawierzchni a nie na mączceRam to świetny i co najważniejsze stabilny zawodnik, Szapo to młody mistrz Harda, ale nie oszukujmy się na Clayu traci większość atutów i szybko się grzeję. Nie trenował zbytnio na ziemi i dziś to wyjdzie, moim zdaniem kursy @1.80-@2 były by odpowiednie, z resztą nawet statystyki miażdżące na korzyść "indianina" ????
O kurde, to chyba coś mi się powaliło...Przecież oni grają na twardej nawierzchni a nie na mączce
Co trzeba wpisac poza numerem konta przy wyplacie na przelewy 24 w okienku IBAN?
PL przed numerem kontaCo trzeba wpisac poza numerem konta przy wyplacie na przelewy 24 w okienku IBAN?
0-2Marsylia @2.10 3/10
Co nie zmienia faktu, że kurs kusi Shapo w pierwszym meczu się męczył i prowadząc 2:0 oddał 2 sety, może jakieś handi setowe na Rama?O kurde, to chyba coś mi się powaliło...
Ciężko będzie, chociaż Ram ma spore umiejętności i głowe na karku to sam wiesz jak gra Szapo na normalnym poziomie, raczej sportowo mało realny ten czyścioch.Co nie zmienia faktu, że kurs kusi Shapo w pierwszym meczu się męczył i prowadząc 2:0 oddał 2 sety, może jakieś handi setowe na Rama?