Chelsea strzeli jako pierwsza w 1 poł
@2.20
Napoli 2 bramka w I poł.
1.42
Bwin
Ok dzięki za info nie widziałem co to i skorzystałem. Teraz mam 0 a miałem 85. A jeszcze jak z wypłatami u tego buka w jaki najszybszy sposób można wypłacić środki ?Tak jakby pożyczka Ale nie polecam. Na jakiś chorych zasadach
50% skuteczności. Viborg zawalił totalnie sprawę.Dwa bety ode mnie na za chwilę:
Furth - Dusseldorf 1 @ 2,75
GOspodarze po czterech porażkach na starcie zmienili trenera i tydzień temu po dobrej grze zremisowali w Dreźnie 1:1, a mogli i ten mecz spokojnie wygrać. Dusseldorf zaskakuje in plus, 4-1-0 bilans póki co, ale kiedyś to się musi skończyć. Dziś zmotywowany i odmieniony Greuther Furth spróbuje zatrzymać Fortunę i myślę, że może to się udać. A kurs jest fajny.
Koge - Viborg 2 @ 2,50
Viborg kompletnie nie pasuje do 1. Division. To ekipa która musi awansować. I po przeciętnym początku tego sezonu złapała już właściwy rytm. W Koge zagrają i zgarną kolejne trzy punkciki. A kurs zacny.
Arsenal dobrze się prezentuje, solidnie. Niezły pressing jak na nich. Mieli słupek. Naprawdę trudno powiedzieć. Może bramka zadecydować.Ogląda ktoś Derby Londynu? Jak mecz wygląda? Pograłem pre na Chelsea i się zastanawiam, czy ogarną
Pierwsze 15 minut dla Chelsea, szczególnie ta setka Pedro. Ale potem Arsenal i to zdecydowanie. Akcja Ramseya miodzio. Też mam Chelsea pre, ale na tą chwilę Arsenal lub Arsenal z remisem jako bezpieczniejsza opcja.Ogląda ktoś Derby Londynu? Jak mecz wygląda? Pograłem pre na Chelsea i się zastanawiam, czy ogarną
Od stanu 0-2 -> 4-2 z czego 2 sety przegrane dramatycznie a w dwóch przewaga Tajek kilkoma punktami i przegrana w końcówkach. SzkodaTajlandia w siatkę u23 babki. 1.95 biere teraz bo zaspałem pre
Próbujemy delikatnie Mertens 3 gol @3.40
Uni
pierwsze 25min ww wykonaniu OM było dobre teraz się wyrównało ja tam radzę poczekać a na pewno nie wchodzić grubiej bo rywal na swoim stadionie mocny. Germain jak wejdzie w 2 połowie a wejdzie wtedy próbowaćMarsylia @2.10 3/10
Miały być fajerwerki, a na razie nic z tego. Warto po takim kursie zagrać jak dla mnie na remis bezbramkowy.Ogląda ktoś Chelsea vs Arsenal? Warto bramkę arsenalu po 2.0 zagrać?