mi sie nie doczepiłDużą kwotę wypłacałeś ? Bank może się doczepić wypłaty rzędu 400-500 zł ?
Podawałem przy 0-30, coś forum zlagowało -.-Kukushkin @1.85
Wygra to jeszczeNo to ładnie mnie Schwartzman topi z kukłą
nie wierze, o ile to nie fejk by po takiej analizie grać to za takie pieniądze. Już ci kolego oświadczam że, Żółta Łódź podwodna nie nabija korków nie ma tam stylu gry czyli rozciąganie gry pod korki. Bardziej grają środkami pod Bacce. Będzie to ciężki mecz ogólnie a szanse ogólnie na korki są nie wielkie w takim meczu. Oczywiście wydarzenia mogą to zmienić w przypadku gola Alaves i np czzerwonej wiadomo rywal ruszy a tak to marne szanse.Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania La Liga
Godzina: 12:00 (17.09.2017)
Spotkanie: Alaves - Villareal
Typ: Villareal
Kurs: 9.00
stawka: 6000,00 zł
ew. wygrana: 54.000.00 zł
buk: bet365
Villareal w h2h z tym zespolem mial w ostatnich 2 meczach, dwa razy pierwszy 9 rogow. Ostatnie dwa mecze przeciwnicy Alaves nabijali sobie takze po 9 rogow odpowiednio Celta Vigo 9 przed tygodniem i 2 tyg temu Barca 14.
Luzuj i przeczytaj to co napisałem.. mimo wszystko powodzenia ????@up ale z czym TY masz problem? co mam sie "przyznac ze to slepak i moze sie uda" ?CZY JA TUTAJ PISZE ZE PEWNIAK I NA 100 PROCENT WEJDZIE? i jeszcze mi wyjezdzasz ze jakims fejkiem, dobrze sie czujesz? nie kazdy gra tutaj w sts i za 10 zł.
Tydzień temu weszło mu Sassuolo race to 9 tylko stawka 5600 o ile dobrze pamietam.Luzuj i przeczytaj to co napisałem.. mimo wszystko powodzenia ????