>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
R 125

roger12

Użytkownik
Tydzień temu weszło mu Sassuolo race to 9 tylko stawka 5600 o ile dobrze pamietam.
ale czy ja napisałem, że to nie wejdzie na pewno? Ciężko będzie bo znam styl gry gości i tylko szybki gol Alaves da większe szanse na powodzenie. Takie typy wchodzą i ja to wiem ale mówię, że to małe szanse w przypadku tego meczu.

tobias 359

tobias

Użytkownik
ale czy ja napisałem, że to nie wejdzie na pewno? Ciężko będzie bo znam styl gry gości i tylko szybki gol Alaves da większe szanse na powodzenie. Takie typy wchodzą i ja to wiem ale mówię, że to małe szanse w przypadku tego meczu.
Super że się odniosłeś merytorycznie do typu. Chciałem jedynie naprowadzić że to nie fejk, bo podawał przed meczem.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
nie wierze, o ile to nie fejk by po takiej analizie grać to za takie pieniądze. Już ci kolego oświadczam że, Żółta Łódź podwodna nie nabija korków nie ma tam stylu gry czyli rozciąganie gry pod korki. Bardziej grają środkami pod Bacce. Będzie to ciężki mecz ogólnie a szanse ogólnie na korki są nie wielkie w takim meczu. Oczywiście wydarzenia mogą to zmienić w przypadku gola Alaves i np czzerwonej wiadomo rywal ruszy a tak to marne szanse.
Przyznaj że, to bardziej ślepak może sie uda.
Villarreal jest po LE jak otworzą wynik to już możesz obiad szykować.
to jest taki typ raczej z lotto i jak ktoś chce stracić parę złoty to może pograć ale kwoty w tysiącach to mi wygląda na fantazję czystej wody ;)

yanger 100

yanger

Użytkownik
polecam Villareal bez remisu @1.70
cisną od początku, bramka już padła nie zaliczona bo minimalny przy dośrodkowaniu spalony.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
ja polecam od siebie z csa na live Kinguin wygra mecz. Lepszy skład bardziej doświadczony i ograny na scenie. Wazny lan także po przegranej pierwszej mapie w drugiej dogrywce na swojej właśnie wygrywają 15-2 i myśle że za ciosem na miragu pocisną.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jak można sensownie wyjaśnić postawę Schwarzmana ? Chłop na US Open gra tenis życia, a tutaj 2 tyg później dostaje 3:0 z jakimś dziadygą ????

R 125

roger12

Użytkownik
Kartka na zakończenie pierwszej połowy w LaLiga - dobry prognostyk na drugą połowę, chociaż może być ciężko z overem 5,5 kartek ;)
ja tam wyczuwam czerwo dla Alaves kolejny mecz i szykuje się bez punktów ktoś tam może nie wytrzymać a widać tam napięcie wśród piłkarzy choć nie ma aż tak dużo starć

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ter
Jak można sensownie wyjaśnić postawę Schwarzmana ? Chłop na US Open gra tenis życia, a tutaj 2 tyg później dostaje 3:0 z jakimś dziadygą ????
Ten &quot;dziadyga&quot; wygrał kwale na US Open, pokonał Ferrera i odpadł w 4 rundzie z Pouille ????

yanger 100

yanger

Użytkownik
Ter
Ten &quot;dziadyga&quot; wygrał kwale na US Open, pokonał Ferrera i odpadł w 4 rundzie z Pouille ????
Na dodatek Diego wolałby pewnie zagrać na mączce, a Kukułka zawsze najlepiej gra na twardej nawierzchni ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Dwa bety ode mnie na za chwilę:
Furth - Dusseldorf 1 @ 2,75
GOspodarze po czterech porażkach na starcie zmienili trenera i tydzień temu po dobrej grze zremisowali w Dreźnie 1:1, a mogli i ten mecz spokojnie wygrać. Dusseldorf zaskakuje in plus, 4-1-0 bilans póki co, ale kiedyś to się musi skończyć. Dziś zmotywowany i odmieniony Greuther Furth spróbuje zatrzymać Fortunę i myślę, że może to się udać. A kurs jest fajny.
Koge - Viborg 2 @ 2,50
Viborg kompletnie nie pasuje do 1. Division. To ekipa która musi awansować. I po przeciętnym początku tego sezonu złapała już właściwy rytm. W Koge zagrają i zgarną kolejne trzy punkciki. A kurs zacny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom