cuadrado12
Użytkownik
W całoroczniaku FaZe @1.25, Liquid @3.75 ???? ????To co, jutro wszystkie pieniądze na FaZe przeciwko Liquid? ???? Kurs pewnie będzie maks 1.3, ale do dubelka z Chelsea jak cię lala
W całoroczniaku FaZe @1.25, Liquid @3.75 ???? ????To co, jutro wszystkie pieniądze na FaZe przeciwko Liquid? ???? Kurs pewnie będzie maks 1.3, ale do dubelka z Chelsea jak cię lala
Wszystko się zgadza teraz najlepsze czyli dogrywka ????
verno , i dużo bramek i bójka też była ???? Tylko nie wiem dlaczego bez kar 5 minutowych
Powodzenia. To ja, u know ^^Dobra, orki wygraly to ide za ciosem Vancouver w gałe z Columbus @2,5 xD
Dobra rozlicze sobie za wczasu na minus bo czas spać ???? ,najwyzej zedytuje. Jednak o piłce to nic nie wiem. Trzeba poczekac na orki jutro @1,9 az tam na over 5.5!!Dobra, orki wygraly to ide za ciosem Vancouver w gałe z Columbus @2,5 xD
Ponte Preta SP - Atletico GO over 0.5 HT @2.00
W sensie na walke? Ja tez nie typuje, bo sie nie znam za bardzo, ale jesli by mi ktoś przystawil pistolet do glowy i kazal wytypowac, to postawilbym na Golovkina ; )ja czekam na GGG ale tak dla widowiska, no bet
no tak, tak ???? na walkęW sensie na walke? Ja tez nie typuje, bo sie nie znam za bardzo, ale jesli by mi ktoś przystawil pistolet do glowy i kazal wytypowac, to postawilbym na Golovkina ; )