cuadrado12
Użytkownik
W całoroczniaku FaZe @1.25, Liquid @3.75 ???? ????To co, jutro wszystkie pieniądze na FaZe przeciwko Liquid? ???? Kurs pewnie będzie maks 1.3, ale do dubelka z Chelsea jak cię lala![]()
W całoroczniaku FaZe @1.25, Liquid @3.75 ???? ????To co, jutro wszystkie pieniądze na FaZe przeciwko Liquid? ???? Kurs pewnie będzie maks 1.3, ale do dubelka z Chelsea jak cię lala![]()
Wszystko się zgadza teraz najlepsze czyli dogrywka ????
verno , i dużo bramek i bójka też była ???? Tylko nie wiem dlaczego bez kar 5 minutowych
Powodzenia. To ja, u know ^^Dobra, orki wygraly to ide za ciosem Vancouver w gałe z Columbus @2,5 xD
Dobra rozlicze sobie za wczasu na minusDobra, orki wygraly to ide za ciosem Vancouver w gałe z Columbus @2,5 xD
Ponte Preta SP - Atletico GO over 0.5 HT @2.00
W sensie na walke? Ja tez nie typuje, bo sie nie znam za bardzo, ale jesli by mi ktoś przystawil pistolet do glowy i kazal wytypowac, to postawilbym na Golovkina ; )ja czekam na GGGale tak dla widowiska, no bet
![]()
no tak, tak ???? na walkęW sensie na walke? Ja tez nie typuje, bo sie nie znam za bardzo, ale jesli by mi ktoś przystawil pistolet do glowy i kazal wytypowac, to postawilbym na Golovkina ; )