Ludogorets i Lokomotiv oba 1x ako 2.05
Tam już chyba zostanie to 1:0Ruch 2gol @2.55
Na 100% były 4 rożne w 1 połowie i 6 rożnych w 2 połowie. Sam miałem pograne over 9,5 i oglądałem cały mecz i liczyłem wszystko sam, więc to co gdzieś tam napisane jest to mnie nie obchodzi. Zresztą, pograne miałem w 1xbet i tam już dawno rozliczone na plus, bo u nich też potrafią liczyć ; )Grał ktoś rożne na Lechii? Było 10 wg mnie a STS rozliczył mi jako 9...
Hahah no to pogratulować Ruchowi;d;d1:1 LUL
dostali 40 ale nie gralem bo chciałem sie przyjrzeć i tak jak później pisałem chciałem grac na kwarty jak by grac progresja na kwarty na czwartej by sie wygralo.dorwałem cos takiego koszykowka Dania
oto H2H miedzy tymi druzynami
21.02.15 BAS Copenhagen Wolfpack Bakken Bears 83 : 84
13.02.14 BAS Copenhagen Wolfpack Bakken Bears 86 : 96
19.10.13 BAS Copenhagen Wolfpack Bakken Bears 80 : 85
01.12.11 BAS Copenhagen Wolfpack Bakken Bears 66 : 73
22.10.11 BAS Copenhagen Wolfpack Bakken Bears 73 : 97
Copenhagen Wolfpack + 25,5 ako 1.85
To po co wrzucasz typy skoro ich nie grasz?dostali 40 ale nie gralem bo chciałem sie przyjrzeć i tak jak później pisałem chciałem grac na kwarty jak by grac progresja na kwarty na czwartej by sie wygralo.
Ante Pavic 2,34 za niedługo start polecam !
Na lekkoEspanyol - Celta over 1,5 gola zamyka kupon.Jak widzicie ten mecz powinno wejść co ?
Nie wiem ale za stówkę miałbyś fajne wakacje zapewne ????Ktoś wie jaki był kurs na Łeczna przed golem na 1-1?
bo mecz zniknal mi z ofert live i pisałem chciałem grac na kwarty bo nie znam sie na tej lidze kompletnie typ by satystyczny z h2h. mecz był opóźniony a później wycofały go buki.To po co wrzucasz typy skoro ich nie grasz?
101 ????Ktoś wie jaki był kurs na Łeczna przed golem na 1-1?