Lechia - Jagiellonia / Lechia over 2.0
Targu Mures - Chindia Targoviste / over 1,5
AKO: 5,85 w lvbet
 Człowiek głupi, taki fajny kurs by siadł na over Lechii, to jeszcze rumuńskiej ligi mi się zachciało  ????
 Człowiek głupi, taki fajny kurs by siadł na over Lechii, to jeszcze rumuńskiej ligi mi się zachciało  ????Dyscyplina : Piłka nożna - eliminacje mistrzostw Europy kobiet u19
Godzina 18:00
Spotkanie : Serbia u19 (w) vs Finlandia u19(w)
Typ : remis
Kurs : 3,78
Trzeci , ostatni mecz turnieju. Praktycznie obie druzyny awansowaly juz do 2 rundy . Mogą byc zmiany w skladach i roznie sie moze potoczyc ten mecz.
Turniej w Finlandii. Finki graja nierowno . W meczu z Izraelem stworzyly malo sytuacji i zremisowaly 1-1. Potem rozbily bardzo slabą Bosnie 10-0. Serbki wygraly po 3-0 z Izraelem i Bosnia.
Serbia ma dobra defensywe i są skuteczne . Finlandia jest faworytem tego meczu wg. bukmacherow. Na pewno beda chcialy ten mecz wygrac , ale mysle , ze Serbki nie oddadza tego spotkania gospodyniom. To są mlode dziewczyny i dla nich kazdy mecz jest wazny , a remis dla obu ekip bylby bardzo dobrym wynikiem . Serbki sa w stanie wygrac ten mecz , jesli zagraja na 100 % ( Serbia lub remis tez ladny kurs ,ale wszystko sie moze tutaj zdarzyc )- mogą byc zmiany w skladzie Serbii itp .!! / 1/10

No i tak samo nie ma znaczenia czy typujesz piłkę czy tenis, jak się na czymś znasz to value znajdziesz. Na chwilę obecną w tenisie nie dzieje się nic, co nie działoby się rok, dwa i 10 lat wcześniejTo czy jest początek, środek czy koniec sezonu nie ma nic do rzeczy albo potrafisz typować i znajdować value albo nie.
W statystykach pomeczowych było 5:5, na livescore jak patrzyłem 5:4, oficjalne są statystyki ekstraklasy i na nich się opierają, więc powinni potem zmienić na 10 i zaliczyć naGrał ktoś rożne na Lechii? Było 10 wg mnie a STS rozliczył mi jako 9...
 zakład
 zakład Flashscore:Grał ktoś rożne na Lechii? Było 10 wg mnie a STS rozliczył mi jako 9...
Wyglądało jakby pilnowali wynikuFC Lokomotiv Moskwa lub remis @2 6/10
Sportowo to jest pewniak, zobaczymy.

O ekstrastats opiera się totolotek, o co były już kiedyś tu na forum akcje i sam tego nie do końca rozumiem, że bukmacher opiera się o statystyki jakiejś firmy, dobra, mają z nimi współpracę, ale mimo wszystko. Rozchodziło się wtedy bodajże o to, że jednego strzału nie zaliczyli na ekstrastats jako celnego i over komuś nie wszedł. Zawsze powinni się opierać o oficjalne strony i po problemie, choć akurat w tym przypadku jest to z niekorzyścią dla Ciebie.https://pbs.twimg.com/media/DKBmX6nX0AAfn0k.jpg:large
Ekstrastats co zawsze na nich polegałem podaje 10.
Lechia over 2,5 @2,6
 w końcówce
 w końcówce