lamora365
Użytkownik
Ale chyba na własną odpowiedzialność prawda?
Ale chyba na własną odpowiedzialność prawda?
Sagan Tosu strzeli 3 bramkę @2,35 LVBET
No generalnie tak, bo to oficjalnie nielegalny bukmacher.Ale chyba na własną odpowiedzialność prawda?
szczerze to mnie to nie interere na razie jest spokój jak coś wyniknie to wtedy bd się martwić, teraz się nie bojęAle chyba na własną odpowiedzialność prawda?
Minimalistyczne świnie ????FC Tokyo- Vegalta o1,5 @3,3 LVBET
E: jeszcze jedną poproszę
A jak wpłacasz wypłacasz ? Dzięki!szczerze to mnie to nie interere na razie jest spokój jak coś wyniknie to wtedy bd się martwić, teraz się nie boję
Jak coś wyniknie to już będzie za późno ????szczerze to mnie to nie interere na razie jest spokój jak coś wyniknie to wtedy bd się martwić, teraz się nie boję
Tylko na konto można ????Jak coś wyniknie to już będzie za późno ????
A czym tak wpłaty/wypłaty?
Kumpel wypłacał niedługo po ustawie, jakoś w maju 2k i też u niego cisza. Ludzie obsrani, a o wezwaniach cisza. Co prawda wszystko utrudnili, ale kto mądrzejszy to i tak sobie poradzi, są jakieś alternatywy.szczerze to mnie to nie interere na razie jest spokój jak coś wyniknie to wtedy bd się martwić, teraz się nie boję
No tak, ale to z Bahem też wyszło nagle i zaczęła się lawina wezwańKumpel wypłacał niedługo po ustawie, jakoś w maju 2k i też u niego cisza. Ludzie obsrani, a o wezwaniach cisza. Co prawda wszystko utrudnili, ale kto mądrzejszy to i tak sobie poradzi, są jakieś alternatywy.
Jak na moje to wprowadzili ustawę ale jeśli chodzi o ściganie tego to mają w dupie bo to zostały już pojedyńcze przypadki bo reszta obsrana i do fortuny lata ????Kumpel wypłacał niedługo po ustawie, jakoś w maju 2k i też u niego cisza. Ludzie obsrani, a o wezwaniach cisza. Co prawda wszystko utrudnili, ale kto mądrzejszy to i tak sobie poradzi, są jakieś alternatywy.
Coś więcej?No tak, ale to z Bahem też wyszło nagle i zaczęła się lawina wezwań
Najgorsze to będzie jak zrobi kilkanascie takich przelewów i za 2-3 lata celny się tym zajmie. Bo traktują to jako nielegalny dochód i 100 % podatku naliczająKumpel wypłacał niedługo po ustawie, jakoś w maju 2k i też u niego cisza. Ludzie obsrani, a o wezwaniach cisza. Co prawda wszystko utrudnili, ale kto mądrzejszy to i tak sobie poradzi, są jakieś alternatywy.
No chodzi mi o to, że jak wyciekły te dane z bahu to przez to zaczeły się wezwania i problemy mieli tylko Ci, którzy miely wpłaty/wypłaty bezpośrednio z bukaCoś więcej?