ferdzio1
Użytkownik
DokładnieNo chodzi mi o to, że jak wyciekły te dane z bahu to przez to zaczeły się wezwania i problemy mieli tylko Ci, którzy miely wpłaty/wypłaty bezpośrednio z buka
DokładnieNo chodzi mi o to, że jak wyciekły te dane z bahu to przez to zaczeły się wezwania i problemy mieli tylko Ci, którzy miely wpłaty/wypłaty bezpośrednio z buka
Ale ktoś tego doświadczył ? dużo wypłacali ?
nie popatrzyłem, że oni jeszcze w 5 meczach nie strzelili bramki ????CP strzeli do HT @2,55
A jak ktoś np wygrał jak to było legalne ale leżało na buku i teraz wypłacił, to też mogą to zaliczyć ???? ?Przelew z buka na konto traktowany jest jako dochód z nielegalnego żródła. Czyli grzywna (niewielka) ale i 100% podatku
Hulk, zawiodłeś mnie ????Shanghai SPIG win HT @2.2 LVBET
100% racjiJak na moje to wprowadzili ustawę ale jeśli chodzi o ściganie tego to mają w dupie bo to zostały już pojedyńcze przypadki bo reszta obsrana i do fortuny lata ????
Legalne to już od kilku ładnych lat nie jest. Znam kilka przypadków np. wpłacone było do buka w sumie ok 10tys (przez dłuższy czas) a wypłacił ok 3500. Sąd uznał to za nielegalny dochód i nie interesowało go ze w sumie była strata ( całą historie konta pokazał). 100% podatku i 2tyś grzywny dostałA jak ktoś np wygrał jak to było legalne ale leżało na buku i teraz wypłacił, to też mogą to zaliczyć ???? ?
Właśnie nie ma teraz nic chyba...i to martwiJaki jest "nielegalny buk" ze skrillem i w miarę wiarygodny?
Claro que si hombre :]Dlatego kase wplacasz/wyplacasz z jakiegos eportfela lub zagranicznego konta np ecopayz. Wtedy robisz przelew do banku z zagraniczej skarbonki. Wysylanie kasy przelewem z nielegalnego buka na konto bankowe to dla mnie strzal w stope ????
A jak to jest z Trustly? Bank wie skąd przychodzą środki ??Dlatego kase wplacasz/wyplacasz z jakiegos eportfela lub zagranicznego konta np ecopayz. Wtedy robisz przelew do banku z zagraniczej skarbonki. Wysylanie kasy przelewem z nielegalnego buka na konto bankowe to dla mnie strzal w stope ????