>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
R 125

roger12

Użytkownik
Co to Palace reprezentuje oni nie potrafią zrobić 1 składnej akcji 0 bramek przy takiej defensywie toż jest poprostu patologia nie mała. Kolejny mecz z MC jak dziś nie powalczą to przejdą do jeszcze większej historii

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Przelew z buka na konto traktowany jest jako dochód z nielegalnego żródła. Czyli grzywna (niewielka) ale i 100% podatku
A jak ktoś np wygrał jak to było legalne ale leżało na buku i teraz wypłacił, to też mogą to zaliczyć ???? ?

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
A jak ktoś np wygrał jak to było legalne ale leżało na buku i teraz wypłacił, to też mogą to zaliczyć ???? ?
Legalne to już od kilku ładnych lat nie jest. Znam kilka przypadków np. wpłacone było do buka w sumie ok 10tys (przez dłuższy czas) a wypłacił ok 3500. Sąd uznał to za nielegalny dochód i nie interesowało go ze w sumie była strata ( całą historie konta pokazał). 100% podatku i 2tyś grzywny dostał

quattro 98

quattro

Użytkownik
Dlatego kase wplacasz/wyplacasz z jakiegos eportfela lub zagranicznego konta np ecopayz. Wtedy robisz przelew do banku z zagraniczej skarbonki. Wysylanie kasy przelewem z nielegalnego buka na konto bankowe to dla mnie strzal w stope ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Dlatego kase wplacasz/wyplacasz z jakiegos eportfela lub zagranicznego konta np ecopayz. Wtedy robisz przelew do banku z zagraniczej skarbonki. Wysylanie kasy przelewem z nielegalnego buka na konto bankowe to dla mnie strzal w stope ????
Claro que si hombre :]

seedmenn 171

seedmenn

Użytkownik
A jak to jest z Trustly? Bank wie skąd przychodzą środki ??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom