myk rzutem na taśmę ????Niigata-Kashima
over 1.5 HT
@2.45
Coś niemożliwego. Setka za setką Kashimy marnowana a w końcówce 1 połowy gol na 2:0.Niigata - Kashima HT x2 @ 2,60
Kashima zdecydowanie przejęła inicjatywę. Wyrównanie wisi w powietrzu.
Myślę, że @1.70 na over 3.5 do dubla idealne ????Może łamak? W przeszłości już parę razy tak się bawili
Ale mecz ma mniej więcej pod kontrolą, większość wymian jest jej, chyba że Diyas trafi pierwszym, ale to też nie zawsze kończy się punktem ???? Choćby ten smash co był w 3gemieMcHale 3 podwójne w gemie [*]
Ja chyba x2 @ 3,22 spróbuje.Co myślicie o meczu Niigata - Kashima ? Kashima w pierwszej połowie miała ze 4 setki na strzelenie gola. Opłaca się grać handi -1 na kashime ?
Ok..???? Chyba tylko ja pograłem ????Larissa U20 v Athens
over 0.5ht
@2.30
???? spodziewałem się bardziej goli gości. ...myk rzutem na taśmę ????
Nie no moim zdaniem Daniel bez szans. Rysiek traktuje ten smieszy turniej jako treningowy to widac ale jak juz wchodzi na level ATP to ogarnia sytuacje na korcie. Co prawda wczoraj o mały włos nie polecial broniac MP przegrywajac nic by sie nie stalo bo dla niego to tylko challanger i trening by mu sie wczesniej skoczylZopp chyba dziś już nie da rady jak myślicie ? Większe value widzę raczej w Danielu przeciwko Ryśkowi