piotrex007
Użytkownik
No że Malaga dostanie przynajmniej dwie kartki więcej w meczu, a w przypadku, gdy będzie miała jedną więcej jest zwrot. Zwykły handicap, tylko w kwestii kartek, a nie bramek
Witam wszystkich ????
Zaczynamy od rana, gdyż w pracy zero ruchu
Luceafarul - FC Clinceni over 0.5 HT
Shandong Huangming - Jiangsu Suning over 0.5 FT
Metalul Resita - Olimpia Satu Mare over 0.5 HT
@4.08
Suceava-Mioveni
over 0.5 HT
@2.10
Ja obawiam się trochę wyniku 0:2, ale warto spróbować mimo wszystko over 2,5 po 1,7 w forbet ????Niigata-Kashima
over 1.5 HT
@2.45
Rozliczam z wczoraj. Wyszło na zeroGospodarze dominują więc próbujemy. Singlami:
Randers @ 2,35
Hannover @ 2,15
Toulouse @ 3,30
Bournemouth @ 2,25
Jednak 2:0 po walce i overovo ???? ale ostatecznie odupszczone graniemiałem atakowac Lucie 2:0 lecz troche za mało daja moze byc lamaniec badz jakis over tez mozliwy i h2h tez na to wskazuje
Oddała seta z 40-0 przy swoim ???? Ale w 2gim ma już przełamanie, tylko że identycznie było w otwierającym secieJak tam Kryśka Makhejl?
Mam Fett, która gra tu bardzo dobrze. Ma przestoje, ale Kato nie ma serwisu dobrego i wg mnie będzie sporo przełamań w tym meczu.Co myślicie o Kato w meczu z Fett ? Obie w niezlej formie kurs zacny na japonke
Ja już od początku turnieju poluje przeciwko Zoppowi... ????Zopp chyba dziś już nie da rady jak myślicie ? Większe value widzę raczej w Danielu przeciwko Ryśkowi
dziś 2:0 Mayer wygra na lajcieJa już od początku turnieju poluje przeciwko Zoppowi... ????