>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Rzadko pytam o takie rzeczy, ale dzisiaj sobie nie moge poradzic, ma ktoś stream do Lightning vs Panthers? Czy nikt hokejka nie patrzy?

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dobry wieczorek Wszystkim
Anaheim over 3,5 mam pograne ,ale zastanawiam się nad 4,5
Doradzcie czy over 3,5 i pitsburgi 3,5 będzie git ,dzisiaj zaczynam granie po ponad tygodniowej przerwie
Dziękuje
Widze że nie działają plusy ani minusy ,mam nadzieje ż esię to naprawi

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Dobry wieczorek Wszystkim
Anaheim over 3,5 mam pograne ,ale zastanawiam się nad 4,5
Doradzcie czy over 3,5 i pitsburgi 3,5 będzie git ,dzisiaj zaczynam granie po ponad tygodniowej przerwie
Dziękuje
Widze że nie działają plusy ani minusy ,mam nadzieje ż esię to naprawi
nie znam się na enejdżelu ale cieszy mnie fakt że wrociłeś na rejony ;)

U 0

Gość
Dzięuję to niegram nhl to zagrane co w temacie Erie 3-3 1 tercja już overek zrobili ,szybciutko ,zostało tylko Erie over 3,5 raczej strzelą 1 gola ,a chciałem 4,5 pograć po kursie 2 .ale zagrałem bezpiecznie ,Powrót udany po długiej przerwie już troszkę zarobiłem na OHL Canadyjskiej lidze
Postaram się w miare dobre mecze grać ,jak hokej na overki ,będzie się działo na lm w hokeja
Luke dobrze typuje overki i underki jest dobry typerek ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ta keys naprawdę jest niedorozwnięta :eek: z ryja wodogłowie i na korcie również
jakie to kobiece 40:15* na seta nie kończy a za chwilę sama oddaje swoje podanie. siedzieć i śledzić takie sytuacje to można bardzo szybko milionerem zostać. a ostatnie dwa zagrania w tie to powinni małym dzieciom już pokazywać jak nie należy grać w tenisa. zamknij oczy i wal przez środek z całej siły w siatkę to był dziś jedyny argument

U 0

Gość
Kerber mnie wnerwja ,pójdzie kasa w dym ,oby wygrała ,bo słabo gra jak Garcia serwuje :oops::confused:
Kerber wreście zagrała na swoim poziomie oby tak dalej breyk się zrobił i super ,seta mam nadzieje że dowiezie

U 0

Gość
Mam typka na dzisiaj Floorbal Clasicc powinien dać radę ja go grubo gram na gole bym uważał bo linia 9,5 ,ale z tego co widziałem to Classik powyzej 10 bramek muci ,ale znimi mało podało ,lepiej pograć zw meczu niż na gole

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom