maite-radar
Użytkownik
Kiedyś natknąłem się na forum na dział z Premier League U23 (Premier League 2). Podlinkuje ktoś? Bo chyba ślepy jestem, nie jestem w stanie znaleźć
Możliwe że już nie ma jak forum przeszło metamorfozęKiedyś natknąłem się na forum na dział z Premier League U23 (Premier League 2). Podlinkuje ktoś? Bo chyba ślepy jestem, nie jestem w stanie znaleźć
Shuai Zhang 2 set @ 2.40
Może na IPLA będzie?Chciałbym obejrzeć wczorajszy odcinek Cafe Futbol . Czy ktoś jest zorientowany gdzie mogę to znaleźć w necie ? Szukałem na wykopie i na polsatsport ale tam tylko dogrywka . Będę wdzięczny za link.
Problem polega na tym, że na Ipli także nie ma ???? Ale dzięki za wskazówkę ????Może na IPLA będzie?
Dziś wieczorem albo jutro się pojawi na polsat sport w dziale Video ???? dogrywkę wrzucają zaraz po, ale na odcinek trzeba chwilę czekać ????Problem polega na tym, że na Ipli także nie ma ???? Ale dzięki za wskazówkę ????
A jeśli jesteś niecierpliwy, żeby czekać, aż się pojawi na Ipli, to łap tutaj:Chciałbym obejrzeć wczorajszy odcinek Cafe Futbol . Czy ktoś jest zorientowany gdzie mogę to znaleźć w necie ? Szukałem na wykopie i na polsatsport ale tam tylko dogrywka . Będę wdzięczny za link.
polsat sport extra jutro 11:20 jeśli Ci pasujeChciałbym obejrzeć wczorajszy odcinek Cafe Futbol . Czy ktoś jest zorientowany gdzie mogę to znaleźć w necie ? Szukałem na wykopie i na polsatsport ale tam tylko dogrywka . Będę wdzięczny za link.
Teichmann juz na rozgrzewce pokazala sie z dobrej strony, odbijajac ta pilke mocno i plasko, jak patrzylem na kangura jak podbija te pilki do gory juz wiedzialem, ze bede problemy ale nie, ze az takie.Teichmann można próbować. Stosurowa już miała mecz pod kontrolą, ale to Stosur
No i oddała mecz. Kasa się zgadza
Moja propozycja:Jakieś w miare "pewne" ako2 na dziś najlepiej z 2-3meczy dałoby się ułożyć?Proszę o propozycje
No to ja dam może jedną składową takiego AKO: Cracovia - Wisła Płock over 1,5 po kursie ok. 1,25-1,3. Ja dawałbym tu nawet over 2,5 po 1,9 ale piszesz, że chcesz ako, więc można niższy kurs, a nie chce mi się wierzyć, żeby dziś nie miały paść choć dwie bramkiJakieś w miare "pewne" ako2 na dziś najlepiej z 2-3meczy dałoby się ułożyć?Proszę o propozycje
Azerbejdżan i Turcja - Ukraina over 3.5 seta - to ode mnieJakieś w miare "pewne" ako2 na dziś najlepiej z 2-3meczy dałoby się ułożyć?Proszę o propozycje