H
733
hajs_enberg
Użytkownik
flashcore pokazuje bardzo ogolnie, kurde szkoda tej Megan bo troche sie popakowalem, moze debel odbije czastke ????
juz zagrane ???? nie takie cuda sie zdarzały ???? a kurs 7 kusi, wiadomo że domu na to nie postawie, ale za symboliczną kwotę można daćNie graj tego, szkoda kasy Levante to bierze ????
Ja proponuję Sociedad powyżej 5.5 rzutów rożnych @2.05
delPanowie u jakich normalnych buków można teraz grać bez przypału? Bo mam już dość oszukiwania przez polskie buki i złodziejskiego podatku. W którym buku zostaliście i czy nie mieliście problemów przy wypłacie większych kwot po pare tysi?
Sociedad over 1.5 @3.83 sts
Wjechałem w takie coś
ja piernicze sa spiny? kurde nikt mi tego nie napisal a przeciez ja taki bonushunter ????Dzisiaj unibet ze spinow cale 5,5zł. Ostatnio z 3,75 siadlo 130 xD Czas pokręcic
Niestety głupi ma szczescie tylko raz;d
Co tydzien we wrzesniu byly twin spin deluxe x20 na ónija piernicze sa spiny? kurde nikt mi tego nie napisal a przeciez ja taki bonushunter ????
gdzie te spiny a pizze mozna za nie kupic?
aż skojarzył mi się ten meczyk, kto pamiętam tam te cyrki hehe ? ????Ta Rumunia jest przepiękna, ostatnie 15 min meczu to może z 8 minut gry i 8 minut przerw bo ktoś ciagle leżałna boisku, same zmiany zajeły z 3-4 min a sedzia 3 minuty dolicza ???? ahahah no to jest piękne i te granie na remis, dzieki rumun big five ????
zartowalem troche ale dzieki za info ???? moze komus sie przyda.Co tydzien we wrzesniu byly twin spin deluxe x20 na óni
w tym tyg na mobilnych