Bo jak się loguje, to pojawia się informacja, że starają się o licencje w Polsce i dlatego chwilowo zablokowana jest możliwość gry u nich, żeby spełnili wymagania ustawy hazardowej i że proszą o cierpliwośćTak patrzę i widzę że na Bwin można wpłacać i wypłacać skrillem, czemu nikt tam nie gra ???? ?
Nie wiem czy coś się nie zmieniło bo jak robiłem konto to wybierałem Gwantemalia bo nie było Polski a teraz normalnie na PL zmieniłem jestem zalogowany i mogę wpłacić to nie wiem o co kaman ????Bo jak się loguje, to pojawia się informacja, że starają się o licencje w Polsce i dlatego chwilowo zablokowana jest możliwość gry u nich, żeby spełnili wymagania ustawy hazardowej i że proszą o cierpliwość
Podaj maila, to Ci wyślę, co mi się pojawia, bo jestem na komórce i coś nie chce się tu plik wysłać, bo błąd pokazujeNie wiem czy coś się nie zmieniło bo jak robiłem konto to wybierałem Gwantemalia bo nie było Polski a teraz normalnie na PL zmieniłem jestem zalogowany i mogę wpłacić to nie wiem o co kaman ????
E dobra jednak na profilu nie mogę zmienić i mam Gwantemalia tylko PL zrobił podczas wpłaty, to pewnie coś by nie poszło albo nie mógłbym wypłacić, nie bawię się w to ????Podaj maila, to Ci wyślę, co mi się pojawia, bo jestem na komórce i coś nie chce się tu plik wysłać, bo błąd pokazuje
No lepiej nie ryzykować, bo różnie może być ????E dobra jednak na profilu nie mogę zmienić i mam Gwantemalia tylko PL zrobił podczas wpłaty, to pewnie coś by nie poszło albo nie mógłbym wypłacić, nie bawię się w to ????
Czym się kierujesz?Persela over 1.5 @2.65
Szczęściem ogólnie pre już chciałem grać w stronę overa i w stronę Perseli ale kursy były za niskie, dlatego trochę poczekałem.Czym się kierujesz?
Persela 1-0 ????Persela v Persautan
over 0.5ht
@2.20
Siadło dziękuję!Persela v Persautan
over 0.5ht
@2.20
Gdzie ty na shahtar masz taki kurs?/Spartak v Anzhi
over 1.5ht
@2.02
Shaktar v Zirka
over 1.5ht
@1.85