>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Tak patrzę i widzę że na Bwin można wpłacać i wypłacać skrillem, czemu nikt tam nie gra ???? ?
Bo jak się loguje, to pojawia się informacja, że starają się o licencje w Polsce i dlatego chwilowo zablokowana jest możliwość gry u nich, żeby spełnili wymagania ustawy hazardowej i że proszą o cierpliwość :p

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Bo jak się loguje, to pojawia się informacja, że starają się o licencje w Polsce i dlatego chwilowo zablokowana jest możliwość gry u nich, żeby spełnili wymagania ustawy hazardowej i że proszą o cierpliwość :p
Nie wiem czy coś się nie zmieniło bo jak robiłem konto to wybierałem Gwantemalia bo nie było Polski a teraz normalnie na PL zmieniłem jestem zalogowany i mogę wpłacić to nie wiem o co kaman ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Nie wiem czy coś się nie zmieniło bo jak robiłem konto to wybierałem Gwantemalia bo nie było Polski a teraz normalnie na PL zmieniłem jestem zalogowany i mogę wpłacić to nie wiem o co kaman ????
Podaj maila, to Ci wyślę, co mi się pojawia, bo jestem na komórce i coś nie chce się tu plik wysłać, bo błąd pokazuje ;)

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Podaj maila, to Ci wyślę, co mi się pojawia, bo jestem na komórce i coś nie chce się tu plik wysłać, bo błąd pokazuje ;)
E dobra jednak na profilu nie mogę zmienić i mam Gwantemalia tylko PL zrobił podczas wpłaty, to pewnie coś by nie poszło albo nie mógłbym wypłacić, nie bawię się w to ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
E dobra jednak na profilu nie mogę zmienić i mam Gwantemalia tylko PL zrobił podczas wpłaty, to pewnie coś by nie poszło albo nie mógłbym wypłacić, nie bawię się w to ????
No lepiej nie ryzykować, bo różnie może być ????

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Czym się kierujesz?
Szczęściem :cool::cool: ogólnie pre już chciałem grać w stronę overa i w stronę Perseli ale kursy były za niskie, dlatego trochę poczekałem.
@Odpowiadając tak dokładnie na pytanie to zaciekawiło mnie mocno H2H

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom