luke256
Użytkownik
moj rekord to 100 tys w weekend , ale to za czasow , gdy moj wujek Fryzjer jeszcze dzialal ???? ???? hihimój rekord to 15 koła w jedną piękna niedzielę.. stare dobre czasy.. ????
moj rekord to 100 tys w weekend , ale to za czasow , gdy moj wujek Fryzjer jeszcze dzialal ???? ???? hihimój rekord to 15 koła w jedną piękna niedzielę.. stare dobre czasy.. ????
dzisiaj zamknąłem dzień na +5828 więc chyba nie jest źleSztuka nie ugrać milion w dzień lecz ugrywać codziennie pare tysi ????
Utrzymują się przy piłce, Zagłębie już na luzie, Cracovia próbuje ale nieporadnie. Pieniędzy bym nie stawiał, że strzelą Pasy.Ogląda ktoś Cracovie, ustrzelą 1 czy już bez szans po czerwonej?
W przerwie BTS zagrałem ????Utrzymują się przy piłce, Zagłębie już na luzie, Cracovia próbuje ale nieporadnie. Pieniędzy bym nie stawiał, że strzelą Pasy.
Teraz Piątek po rożnym z główki miał dobrą okazję. Nie jesteś bez szans ???? Aczkolwiek nie ma się co nastawiać, że izi ????W przerwie BTS zagrałem ????
Bruins v Flyers też gram a drugi typ imo dobry to over chicago v wingsDobra wieczór się zbliża, chory jestem, więc podaje swoje overy 5.5 na noc.
bruins vs flyers @1,91 - Flyers 3 mecz pod rzad undera 5.5 nie maja prawa zrobic xD
WIld vs Jets @1,91 (Ten mecz ogladam, więc daje za pół stawki, co by jakieś emocje towarzyszyly, Go Wild!)
Jak nie zasne to pewnie jeszcze over w San Jose dam.
Skąd kurcze znasz takie tenisistki xD Jedna z nich ma chyba tylko 1 zawodowe zwyciestwo z tego co widze?Sesil se wlaczyla tryb killera tego sie obawialem troche. Jedna z niewielu lasek ktora od stanu 5-1 nie puszcza seta i walczy o wygrana, Megan to nie poziomka i cos tam mysle, ze powalczy.
troche ogladam mozna powiedziec, ze dla potrzeb zakladow sie nawet tym interesuje.Skąd kurcze znasz takie tenisistki xD Jedna z nich ma chyba tylko 1 zawodowe zwyciestwo z tego co widze?
Flashscore mi tak w h2h pokazuje, 1 porazka, 1 wygrana, dlatego w szoku bylem.poza tym Megan juz nagrane w itfach ma ponad 50 meczy z dzisjeszym wlaczajac.wiec gdzie ta 1 wygrana ???? laska generlanie grywa w itfach w stanach, na Sesil to jednak bedzie malo.