DZIEEEEEEEEEEEEEKI!Leicester o1.5 @3.6
DZIEEEEEEEEEEEEEKI!Leicester o1.5 @3.6
Jeśli już w ogóle stawia się coś w takich rozgrywkach w Anglii , to tylko na dogów...Ja nie wiem...Angole w tym pucharze to lache klada. Tam sie nikomu goli nie chce strzelac.
Plus. Jak przechodziłem obok ladbrokes dziś to na witrynie kusili dobrym kursem na CS 2:0 Leicester Liverpool. Tak sobie przed chwila przypomniałem i tego drugiego gola pograłem.DZIEEEEEEEEEEEEEKI!
over 2.5 w meczu Wolf - Bremen @1.83
S04 - Baja
Goretzka @6.50
BTS @1.66
over 2.5 @1.65
Anglia kobiety -4.5 @2.05
Jeśli przyjmiemy, że każde zaplecze najlepszej ligi jest trudne do przewidzenia to Serie B do typowania 1x2 to jedno z największych nieporozumień w futbolu. Nie wiem czy ci to pomoże, ale z własnego doświadczenia to znam i wiem jaki to jest syf. Tam nawet nie pomaga to, że pół drużyny jest kontuzjowana, 10ciu innych jest zawieszonych i jadą grać wyjazd. Takie nie raz są przypadki. Szkoda czasu, nerwów i hajsuCarpi 1 - 3 Foggia ???? dobranoc. Znikam z forum przynajmniej na jakieś 2 tygodnie, muszę ochłonąć.
Burnley strzeli @ 3.3 lekko
A było grać over ????Burnley kolejna bramka @ 8.3 , tym razem jeszcze lżej ( za mniejszą stawkę)
było zagrać burnley o1.5, bezpieczniej a takBurnley kolejna bramka @ 8.3 , tym razem jeszcze lżej ( za mniejszą stawkę)
2-0 w cyce, bez komentarzaLiverpool win
@2 bet563
H2H to chyba srednio na brak btsaKurde Eibar wcisnął a taki ładny kupon brak BTS zamykał
Ostatnio Barca u siebie całkiem dobrze w obronie tym się sugerowałem. Jedna akcja wrzutka z boku Pique nie upilnował gościa i golH2H to chyba srednio na brak btsa