nole
Forum VIP
Malaga to dziady. Lepiej tego nie ruszać.Malaga ma jakieś okazję, ogląda ktoś mecz?
Malaga to dziady. Lepiej tego nie ruszać.Malaga ma jakieś okazję, ogląda ktoś mecz?
mieli setke, ale czuje, że niestety nie wbiją, bo szału nie grają, pomimo btsa zagranego ????Malaga ma jakieś okazję, ogląda ktoś mecz?
Wejdź na wyższy poziom i rozliczaj plusy przed meczem ????Valencia pewnie 1-0 skończy
jak zawsze minimaliści a jak dostaną bramkę na 1-1 to zabraknie czasu na wygraną.
od wczoraj jestem nastawiony na rozliczanie meczów przed czasem
biorę przykład z najlepszych
Wilki - Brema @ over 0,5 gola w 1 poł. @ 1,50
Ale bramkę już mogli spokojnie miećOdpaliłem sobie Schalke Bayern w oczekiwaniu dobrego meczu a gospodarze z połowy nie mogą wyjść.
Mowilem trzymaj sie od tego z daleka...Te patalachy Malaga strzela coś ogląda ktoś?
A ja pytam czy strzela czy ktoś ogląda bo miałem pre BTS/Over2.5 a ty dalej swoje..Mowilem trzymaj sie od tego z daleka...
Takie babci sranie ten mecz...Truchtaj po boisku i nie widze tego gola Malagi.A ja pytam czy strzela czy ktoś ogląda bo miałem pre BTS/Over2.5 a ty dalej swoje..
Czyli znowu się dałem podpuscic, jednak to patalachy do spadku.Takie babci sranie ten mecz...Truchtaj po boisku i nie widze tego gola Malagi.
zgrywus ????Jak Malaga znowu nie strzeli gola to kasuje konto.