No trochę się sugerowałem tym, co pisałeś w nocy. Zerknąłem na pierwszy set i spróbowałem.Albie wczoraj zachwalalem widac nie zawiodla choc powinna wziac to 2-0 szkoda Noel walczyla ale seta i tak ugrala
Nie ucz ojca dzieci robić. :] Póki co trzyma serwis, chociaż czasami sama sobie robi kłopoty. Dodatkowo serwuje pierwsza, więc ma minimalną przewagę, na ten moment sytuacja w secie to 50/50, a po takim kursie, jakim grałem to zdecydowanie welju.Jakbyś widział jak gra Broady to byś tego nie stawiał, tu wszystko zależy od Babos, a ona dziś gra dobrze i pasuje jej drewniana Broady
U mnie lepiej,bo zginął na miesiąc i znalazł się w tatowych kalesonach z zapasami na zimę ????mialem kiedys chomiki pamietam ze chyba 8 sie wymnozylo ale jak zmienilem trociny to zostaly tylko 2 bo je matka zagryzla hehe
kusi mnie zagrac lekko Naomi wezme jej seta po 2.06 tu 3 sety jak nic mi sie widza.i mecz po 5.3
ja go juz w pierwszym poscie rozpoznalem slaby macie refleks ????Chomik znowu tu jest ????
Czemu ma zrobic?? Coraz smieszniej tu.Olovio @ 3.00 za lekko
Tato Daniel prawdopodobnie zrobi fixa
Troche przesada, ale beda mieli tam ciezko. Bardziej szukam dzis Borussi po kursie 3, oczywiscie dla emocji za symboliczna stawke ????8.50 kurs na besiktas to nie przesada? Według mnie value
Takie okazje i lipkaViborg v Vejle
over 2.5
@1.78
2-1confirmed
dziekiBroady 2. set - ktoś odwiedzie od tego pomysłu? ????
Taro Daniel 2. set @ 1.71