lobot
Użytkownik
Nara po 3.0 ładnie ogarneła wczoraj McHale też fajnie, Stosur mi zrobiła minusa, dzis set Broady i jeszcze Dodin ogarnie mam nadzieje. Jutro znowu Nara po 2.0 i McHale z handi gemowym i 2:0dzieki Naomi za seta a teraz po mecz
Nara po 3.0 ładnie ogarneła wczoraj McHale też fajnie, Stosur mi zrobiła minusa, dzis set Broady i jeszcze Dodin ogarnie mam nadzieje. Jutro znowu Nara po 2.0 i McHale z handi gemowym i 2:0dzieki Naomi za seta a teraz po mecz
nie odpisalem Ci wczoraj bo poszedlem w kimono ale z ta Nara pieknie ugrales zaluje, ze nie pogralem ale mialem troche poblowkowane na deblu z rana, ktory wygral i troche pogralem wariackiego kosza na live..gratyNara po 3.0 ładnie ogarneła wczoraj McHale też fajnie, Stosur mi zrobiła minusa, dzis set Broady i jeszcze Dodin ogarnie mam nadzieje. Jutro znowu Nara po 2.0 i McHale z handi gemowym i 2:0
Byle by nie było BTSu i jestem zadowolony ???? 5-0 mi odpowiada ????Troche za duzy ten handicap ale co tam... ! Zaryzykuje
Real Madrid - APOEL
Handicap Handicap 1 (-4) @2
siadam, whisky i ogladam
Serbowie wezmą ten mecz. Poprzednie spotkanie Rosjan z Grekami pokazało, że początek nie ma wielkiego znaczenia.Tomek czaje sie pograc Wlochow nie nizej jak po 3.20 z Serbami co myslisz?
nie sugeruje sie poczatkiem meczu, dla mnie Serbia to nie ta sama druzyna co grala ze stanami w finale mistrzostw swiata a Wlosi sie pomalu rozkrecajaSerbowie wezmą ten mecz. Poprzednie spotkanie Rosjan z Grekami pokazało, że początek nie ma wielkiego znaczenia.