Guangzhou - Negeri over 170.0 2.07
turniej w malezji kosz
????e tam Denis ' małyPennis ' istomin sie zepnie i go pyknie zaraz oj tam jedno przełamanko tylko
Przecież w stsie cashout dziala jak w ako zakonczylo sie jedno z wydarzen... (oczywiscie pod warunkiem ze win )Ale jak jedno ze zdarzeń w AKO się zakończyło to już nie zamkniesz
Zapomniałeś dodać, że jeszcze ich system musi działać ????Przecież w stsie cashout dziala jak w ako zakonczylo sie jedno z wydarzen... (oczywiscie pod warunkiem ze win ???? )
A to Istomin już wygrał? Wydaje mi się, że jeszcze grają ????Na Forum zawsze te "fixy" kończą się tak samo ????
Nie oglądałem rywali, ale Rosja rzeczywiście grała z Chorwacją bardzo dobrze, a Grecy wydają się słabsi.Według mnie warto dziś ładować grubo w Rosje w kosza. Kurs 1,70 piękna rzecz i to jeszcze dwudrogowo !
ROSJA WIN @ 1,70
Tego nie dodaję, bo przyjmuje ze kazdy wie iz ten ich "system" wiesza sie non stop, wiec szansa na wyplacenie cashouta jest mniejsza niz to ze typ jednak wejdzieZapomniałeś dodać, że jeszcze ich system musi działać ????
No zaraz będzie 7:5A to Istomin już wygrał? Wydaje mi się, że jeszcze grają ????
EDIT2
Robiąc takie DFy może nawet nie być TB ????Młody ogarnie TB wierze w niego ????
Felix po wygranym turnieju, ale raczej spodziewałbym się wygranej Kanadyjczyka ????Rola jak wyroluje tego Felixa to będzie fix czy kiks?
kiszkaSpartak U19 win do HT @3
A ktoś mówił że będzie inaczej ???? ?My tu gadu-gadu, a Kunlun spokojnie pyka Slovana ????