Skoro 50/50 a kurs 2.3 to trzeba grać....Pierwszy mecz tylko przyzwoicie zagrał, Włoch bardziej doświadczony, do tego na hardzie coś tam pogrywa, chociaż to nie jego koronna nawierzchnia. Mecz 50/50 i no bet jak dla mnie.
Skoro 50/50 a kurs 2.3 to trzeba grać....Pierwszy mecz tylko przyzwoicie zagrał, Włoch bardziej doświadczony, do tego na hardzie coś tam pogrywa, chociaż to nie jego koronna nawierzchnia. Mecz 50/50 i no bet jak dla mnie.
No tak, bo wszystko co jest 50/50 i jest wyższy kurs na "doga" to trzeba grać ???? Jestem ciekaw czy tak robiszSkoro 50/50 a kurs 2.3 to trzeba grać....
haha brawo dla Burdasova ???? - ostatnia minuta idzie sam na sam i przed strzałem wypadł mu kij ????CSKA wygra 2 tercję - 1.82 kurs
mówiłem mocny under będzie i w okolicach remisu !! ????0-0 ale cisną ????
2-2 izi ????mówiłem mocny under będzie i w okolicach remisu !! ????
może coś się wydarzy, ja liczę na jakieś 1-1, ale dla Ciebie jestem za wynikiem 2-2 ????
tak jak mówiłem, to jest mega chaotyczne spotkanie, w którym jak wpadnie coś to pewnie PP.Ogląda ktoś Jokerit ? Cisną coś czy zamykac lepiej ?
Tak w sumie to chyba juz 2-0 dla Ciebie ????tak jak mówiłem, to jest mega chaotyczne spotkanie, w którym jak wpadnie coś to pewnie PP.
Stojanovic - Gorgodze 2.59