Jak dla mnie to w tym meczu faworytem jest Monaco pomimo ostatnio wysoko przegranego meczu. Ja bym raczej szedł w over.Panowie jak widzicie dzisiaj spotkanie RB Lipsk - Monaco? Ja puszczam 0-0 i under 1.5, idziecie tutaj ostro w bramki? Zaraz wbijam do fortuny i może ktoś mnie odwiedzie od tego ^^
Ziomki jak mnie widzą to wszyscy o typy pytają i zaglądają na monitor ^^Dyskutujesz z leśnymi dziadkami? ????
dla mnie no bet , lub Lipsk dnbPanowie jak widzicie dzisiaj spotkanie RB Lipsk - Monaco? Ja puszczam 0-0 i under 1.5, idziecie tutaj ostro w bramki? Zaraz wbijam do fortuny i może ktoś mnie odwiedzie od tego ^^
Nzoia 3gol @3.40 Kenia
Po takim kursie spróbuję.
Życzeniowo czy jakaś nadzieja jest? Mam +1,5.Bublik 2 set @2,88
widzę, że się odkuwasz ????
mogłem w over pójść 4-6 90 minuta. ????Peterborough United - rezerwy lub remis. Kurs 1.91. Gram.
DeszczKtoś moze wie co sie dzieje w meczu Fratangelo??
po takim kursie nie zagrać to grzech 50/50 a Bolelli to w sumie ziemniakŻyczeniowo czy jakaś nadzieja jest? Mam +1,5.
Ale młody się gotuje i serwis nie siedzipo takim kursie nie zagrać to grzech 50/50 a Bolelli to w sumie ziemniak
Kurs super, dlatego zastanawiam się czy nie dograć, chociaż lekkopo takim kursie nie zagrać to grzech 50/50 a Bolelli to w sumie ziemniak
Za późno, Bolek się przełamał ????Kurs super, dlatego zastanawiam się czy nie dograć, chociaż lekko