arces1992
Użytkownik
Okej, w takim razie dzięki za opinię. Ja zostawiam bo wczoraj Japońce wcale tak źle nie grali, a Francuzi po tym co zrobili na ME to kpina. Mimo, że przeciwko Brazylii grali już lepiej to jakoś im po prostu nie ufam.
Okej, w takim razie dzięki za opinię. Ja zostawiam bo wczoraj Japońce wcale tak źle nie grali, a Francuzi po tym co zrobili na ME to kpina. Mimo, że przeciwko Brazylii grali już lepiej to jakoś im po prostu nie ufam.
Ja w Jokerit widzę over ale mogę się pomylić jak wczoraj ????Cska i Kunlun dubel dnia
jokerit z remisem do gry
dzisiejszy dzień nie będzie taki zły chyba ????Ja w Jokerit widzę over ale mogę się pomylić jak wczoraj ????
Tyle mi wystarczy na tasiemce ????Wlada gra taki piach i tak chaotycznie, że rywalom się udziela. Ja widzę max 4 bramki
Skad Ty dzisiaj ten mecz wyciagnales?dzisiejszy dzień nie będzie taki zły chyba ????
BBT-Wisła over 2.5
@1.91
sts
towarzyskiSkad Ty dzisiaj ten mecz wyciagnales?
To nie graj lub się przeprowadź Innego wyjścia nie masz jak ci tak to przeszkadzano ale ileż mozna czekać 20 minut ? bez przesady, kurwaa ta bukmacherka się tak zepsuła przez tą ustawę nie da się grać w ogóle w tym kraju wszystko spierdolą
Spoko. Ani tego w ofercie sts nie znalazlem ani we flashutowarzyski
Bitcoin j est odpowiedzią na każde pytanieno ale ileż mozna czekać 20 minut ? bez przesady, kurwaa ta bukmacherka się tak zepsuła przez tą ustawę nie da się grać w ogóle w tym kraju wszystko spierdolą