pawkuc
Użytkownik
wydaje Ci sie. nie rozmywaj ; )Gdzie Ty widzisz trolla? Zagrałeś coś co nie weszło i płaczesz, czy mi się wydaje?
wydaje Ci sie. nie rozmywaj ; )Gdzie Ty widzisz trolla? Zagrałeś coś co nie weszło i płaczesz, czy mi się wydaje?
Ja wiem... zmeczeni jednym meczem? Iran to iran jednak. Znaczny progres ostatnich lat. Ja sprobuje over pkt 148,5
Hmm... a jednak moja racja i plusIran szybki zjazd do bazy. W trzecim secie do 20 nie dojda ????
poszli za ciosem ????Iran 4 set @3,1
Ciekawe jak Finowie rozgrywają to logistycznie, takie odległości, strefy czasowe?Zdecydowanie warto !! Ja polecam Jokerit bez remisu po 1.8 albo z remisem po 1.5. underowo tu powinno być więc takie opcje lepsze
No i klawoIran siata @3,40 STS
Dlatego ja właśnie gram z remisem, bo troche smierdzi mi to spotkanie mocnym uderem i remisem. Joke ogladalem 3 ostatnie spotkania i powinno byc latwo, ale grali 2 dni temu. mimo wssystko mamy juz spore spadki, wiec z remisem dobry bet - ja lapalem 1.55 i to dobry kursCiekawe jak Finowie rozgrywają to logistycznie, takie odległości, strefy czasowe?
Nawet nie chodzi o przegranie, ale granie w stronę Japonii choćby w punkty +11.5 wygląda spoko po kursie @2.44Nie chce mi się wierzyć, że po plamie na mistrzostwach europy, przegrają teraz z Japonią.