M
1
michal.wwy
Użytkownik
Cervantes zaczął grać czy Włoch odpuszcza?
Szkoda tylko że zagrałem w doublu, który skopał ten ładny kursik ;s ale dziś pechowo..FMS 3gol @2.85 ostatni bet dzisiaj podany jak nie wejdzie ????
Nie ma obrazu, ale śledzę i czuje tętno ich sercCervantes zaczął grać czy Włoch odpuszcza?
Podbijam zapytanie z czy znowu nikt nic nie ma do powiedzeniaA ja myślałem że Chodzi Ci o Mertens co gra z Linette nad ranem
Na Polke @ 2.50 , a ta Elise Mertens jako faworyta na hardzie z Magda która jest w formie
Chyba spróbuję Linette , jakieś opinie ?
Dobrze z głową?Cecchinato puszcza pięknie, czułem to że ma wywalone na jakiś czelek w Szczecinie
A po drugie tam kręci się wielu "biznesmenów od fixow" i na 100% dostał propozycję i kto jak kto ale on jej nie odrzucil
Następny może być Gasquet albo JJ
Hlavackova pograła w kwalach, obie znają się doskonale, też chciałem Hradecką pyknąć ale no bet, jak serwis Lucie nie siedzi w korcie to gra się sypie i lipaCo taki duży kurs na Hradecką? H2H 3-1, do tego Hlavackova mało co gra w singlu
Ten ziomek żyje w innym świecie. Ignoruj ????Jak on zaraz łamie ????
Cecchinato puszcza pięknie, czułem to że ma wywalone na jakiś czelek w Szczecinie
A po drugie tam kręci się wielu "biznesmenów od fixow" i na 100% dostał propozycję i kto jak kto ale on jej nie odrzucil
Następny może być Gasquet albo JJ
Hlavackova pograła w kwalach, obie znają się doskonale, też chciałem Hradecką pyknąć ale no bet, jak serwis Lucie nie siedzi w korcie to gra się sypie i lipaCo taki duży kurs na Hradecką? H2H 3-1, do tego Hlavackova mało co gra w singlu