Dla mnie średni, jeszcze 5 ????Ufa 1-0, dobry start ????
przecież jeszcze grają xD
Warto zagrać jeszcze +4.5 @ 2.54 czy raczej underek się szykuje?Dla mnie średni, jeszcze 5 ????
Szanghaj po karnych. To było spotkanie ????14:00 Guangzhou Evergrande (Chn) - ShangpadGuangzhoun)
19 min. 0-0
Pierwszy mecz 0-4, u gospodarzy Gao, Goulart, Alan u gości Hulk, Oscar, Wu - liczę na otwarty mecz i ze 2/3bramki + bts ???? GL!
edit 4-0 i dogrywka, w ktorej bts dopiero padl i 5-1. Ale jaja, ale jaja cyt. klasyke.
Nie grają, a handlują i oszukują publiczność aby nie zostać oplutymprzecież jeszcze grają xD
a mówiłem Ci, żebyś nie grał tutaj overa, może zacznie się gradobicie bramek, ale tutaj prędzej tak jak mówiłem -1.5 na Ufe albo over 3.5 niż over, bo Ryga to taka mizeria, że na bramki z ich strony to bym nie liczył. Ale kto wie, to tylko hokej ???? niech się skończy 4-2 i będzie mega ????Zamiast Ufa to Omsk się rozpędził a szkoda :/
a ja zagrałem i wystarczyło tylko zdarzenie z LM i dlatego wole sprawdzone info niż jakiś banner
Ufa się chyba wystrzelała po poprzednich meczykach ????a mówiłem Ci, żebyś nie grał tutaj overa, może zacznie się gradobicie bramek, ale tutaj prędzej tak jak mówiłem -1.5 na Ufe albo over 3.5 niż over, bo Ryga to taka mizeria, że na bramki z ich strony to bym nie liczył. Ale kto wie, to tylko hokej ???? niech się skończy 4-2 i będzie mega ????