>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
14:00 Guangzhou Evergrande (Chn) - ShangpadGuangzhoun)
19 min. 0-0
Pierwszy mecz 0-4, u gospodarzy Gao, Goulart, Alan u gości Hulk, Oscar, Wu - liczę na otwarty mecz i ze 2/3bramki + bts ???? GL!
edit 4-0 i dogrywka, w ktorej bts dopiero padl i 5-1. Ale jaja, ale jaja cyt. klasyke.
Szanghaj po karnych. To było spotkanie ????

oasis 0

oasis

Użytkownik
przecież jeszcze grają xD
Nie grają, a handlują i oszukują publiczność aby nie zostać oplutym
Mecz zakończony
Cervantes 2-1 @ 2.60 ✅ i live @ 5.00 ✅
Moje 20 letnie doświadczenie mowilo mi że to fix i sprawdzalem to dość dokładnie. Nawet skok kursu na Cervantesa z 2.45 na 2.80 mnie nie wprowadził w błąd a wiedziałem że to tani chwyt bukmacherów
Wracam za 20-30 minut z kuponem za 70 pln, pewnie jakiś bystru dubel
Hej

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Zamiast Ufa to Omsk się rozpędził a szkoda :/
a mówiłem Ci, żebyś nie grał tutaj overa, może zacznie się gradobicie bramek, ale tutaj prędzej tak jak mówiłem -1.5 na Ufe albo over 3.5 niż over, bo Ryga to taka mizeria, że na bramki z ich strony to bym nie liczył. Ale kto wie, to tylko hokej ???? niech się skończy 4-2 i będzie mega ????

slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
Widziałem ten bilbord
I jak wół pisało ze to na mecze tylko pod LM i tym to sie różni od piątkowych promocji a nie jest to samo!
Mówiłem przeczytaj plakat ;) Polska mentalność, a z kraju &quot;polscy politycy&quot; wyprowadzili w kilka lat bilion złotych ...
a ja zagrałem i wystarczyło tylko zdarzenie z LM i dlatego wole sprawdzone info niż jakiś banner

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
a mówiłem Ci, żebyś nie grał tutaj overa, może zacznie się gradobicie bramek, ale tutaj prędzej tak jak mówiłem -1.5 na Ufe albo over 3.5 niż over, bo Ryga to taka mizeria, że na bramki z ich strony to bym nie liczył. Ale kto wie, to tylko hokej ???? niech się skończy 4-2 i będzie mega ????
Ufa się chyba wystrzelała po poprzednich meczykach ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom