>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Ludzie Wy jestescie niepowazni ???? zastanowcie sie po co Rysiek mialby przyjezdzac do Szczecina z zamiarem wjebania w pierwszym meczu, jeszcze z takim tenisowym zerem jak Gawron? Myslicie ze skusi sie na marne grosze? dajcie spokoj, bo jeszcze ktos to przeczyta i faktycznie tak postawi

oasis 0

oasis

Użytkownik
Ludzie Wy jestescie niepowazni ???? zastanowcie sie po co Rysiek mialby przyjezdzac do Szczecina z zamiarem wjebania w pierwszym meczu, jeszcze z takim tenisowym zerem jak Gawron? Myslicie ze skusi sie na marne grosze? dajcie spokoj, bo jeszcze ktos to przeczyta i faktycznie tak postawi
Co nazywasz marnymi groszami?
Takie nazwisko jak Gasquet mniej jak 500 tys € nie bierze za fixa
Więc ?
O ile wiesz co to fix w dzisiejszych czasach, a nie jest to indywidualne stawianie mamony przez samego uczestnika meczu. On nawet nie wie kto, gdzie , kiedy i za ile..

D 319

defox

Użytkownik
Co nazywasz marnymi groszami?
Takie nazwisko jak Gasquet mniej jak 500 tys € nie bierze za fixa
Więc ?
O ile wiesz co to fix w dzisiejszych czasach, a nie jest to indywidualne stawianie mamony przez samego uczestnika meczu. On nawet nie wie kto, gdzie , kiedy i za ile..
???? za duzo bajek, pokaz mi chociaz jeden mecz w jego karierze kiedy cos takiego zrobil

esek14 35

esek14

Użytkownik
Panowie, w meczu Celtic - PSG - zakład, kto będzie miał więcej RR na PSG kurs 1,55. Sprawdziłem resztę spotkań typu ManU/Chelsea/Munchen i tam kursy 1.04 w RR. Myślę, że warto brać ten zakład nawet po większej stawce.

oasis 0

oasis

Użytkownik
Cervantes wybronil 3-4 szanse na przełamanie, dobrze świadczy ! Jak Macaron nie odpuści, to może po sportowej walce ????
Vamos !!

oasis 0

oasis

Użytkownik
Panowie, w meczu Celtic - PSG - zakład, kto będzie miał więcej RR na PSG kurs 1,55. Sprawdziłem resztę spotkań typu ManU/Chelsea/Munchen i tam kursy 1.04 w RR. Myślę, że warto brać ten zakład nawet po większej stawce.
A zapomniałeś jak grają Szkoci i brytole na swoim terenie
Mogą mieć więcej rr bez problemu !!

esek14 35

esek14

Użytkownik
Wziąłem to pod uwagę ???? Ale tam będziej hokejowy zamek w wykonaniu PSG, pewnie z boku sporo indywidualnych akcji Neymara, gdzie o RR bardzo łatwo. Oasis polecisz jakąś stronę z RR?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom