Ja myślę o Gawronie @ 9.00Ktos gra Jureczka za 1.17
To piękny początek dnia..Randers v Aab rezerwy
over 1.5
@1.72
Co nazywasz marnymi groszami?Ludzie Wy jestescie niepowazni ???? zastanowcie sie po co Rysiek mialby przyjezdzac do Szczecina z zamiarem wjebania w pierwszym meczu, jeszcze z takim tenisowym zerem jak Gawron? Myslicie ze skusi sie na marne grosze? dajcie spokoj, bo jeszcze ktos to przeczyta i faktycznie tak postawi
Spokojnie, z tego co kojarzę o 16:00 rusza Twój bet dnia jak pisałeś wczoraj o overze 5,5 w hokeju rosyjskim bodajżeTo piękny początek dnia..
Niby tak ale patrząc na dzisiejszą skuteczność to max 2 gole tam będą ????Spokojnie, z tego co kojarzę o 16:00 rusza Twój bet dnia jak pisałeś wczoraj o overze 5,5 w hokeju rosyjskim bodajże
???? za duzo bajek, pokaz mi chociaz jeden mecz w jego karierze kiedy cos takiego zrobilCo nazywasz marnymi groszami?
Takie nazwisko jak Gasquet mniej jak 500 tys € nie bierze za fixa
Więc ?
O ile wiesz co to fix w dzisiejszych czasach, a nie jest to indywidualne stawianie mamony przez samego uczestnika meczu. On nawet nie wie kto, gdzie , kiedy i za ile..
Obejrzyj mecz, później oceniajBury - Brown nie ma w ónibecie, może fixik
Dobra, dziś już nic raczej nie podaje ????No to odrabianko ????
SC Villa
over 0.5ht
@1.97
A zapomniałeś jak grają Szkoci i brytole na swoim tereniePanowie, w meczu Celtic - PSG - zakład, kto będzie miał więcej RR na PSG kurs 1,55. Sprawdziłem resztę spotkań typu ManU/Chelsea/Munchen i tam kursy 1.04 w RR. Myślę, że warto brać ten zakład nawet po większej stawce.