>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Najdłuższy był mahut z isnerem ;)
Djoko z nadalem był po prostu mega wyczerpujący dla obu graczy. Bardzo długie wymiany, świetne zagrania... A że to był jeszcze finał, do tego 5h, klimat Australii, to uważam że był to najlepszy spektakl jaki w życiu widziałem, w tenisie oczywiście.
NO AO ma swój klimat, osobiście pamiętam czasy jak się miało w szkole ferie wstawało rano, włączało eurosport a tam sesja wieczorna i top mecze, ehhh ????

oasis 0

oasis

Użytkownik
NO AO ma swój klimat, osobiście pamiętam czasy jak się miało w szkole ferie wstawało rano, włączało eurosport a tam sesja wieczorna i top mecze, ehhh ????
Ja na szlemy biorę zawsze L4 ???? w robocie ;) dawno sie przyzwyczaili

oasis 0

oasis

Użytkownik
Pamiętam jak byly stare czasy i nie było smartphonow. Nie miałem do kogo zadzwonić po wynik i wybieralem przypadkowy numer
Pamiętam jak raz odebrał koleś i wchodził mi na livescore
A innym razem ktoś latał po telegazecie
????

5567 719

5567

Użytkownik
Najdłuższy był mahut z isnerem ;)
Djoko z nadalem był po prostu mega wyczerpujący dla obu graczy. Bardzo długie wymiany, świetne zagrania... A że to był jeszcze finał, do tego 5h, klimat Australii, to uważam że był to najlepszy spektakl jaki w życiu widziałem, w tenisie oczywiście.
No fakt, miałem na myśli najdłuższy finał. Ten mecz co piszesz miał dużą dramaturgię połączoną ze skrajnym wyczerpaniem obu zawodników, ale jesli idzie o poziom to nie był to najlepszy mecz ever. ; ]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom