Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Najdłuższy był mahut z isnerem
Djoko z nadalem był po prostu mega wyczerpujący dla obu graczy. Bardzo długie wymiany, świetne zagrania... A że to był jeszcze finał, do tego 5h, klimat Australii, to uważam że był to najlepszy spektakl jaki w życiu widziałem, w tenisie oczywiście.
NO AO ma swój klimat, osobiście pamiętam czasy jak się miało w szkole ferie wstawało rano, włączało eurosport a tam sesja wieczorna i top mecze, ehhh ????
NO AO ma swój klimat, osobiście pamiętam czasy jak się miało w szkole ferie wstawało rano, włączało eurosport a tam sesja wieczorna i top mecze, ehhh ????
Pamiętam jak byly stare czasy i nie było smartphonow. Nie miałem do kogo zadzwonić po wynik i wybieralem przypadkowy numer
Pamiętam jak raz odebrał koleś i wchodził mi na livescore
A innym razem ktoś latał po telegazecie
????
Najdłuższy był mahut z isnerem
Djoko z nadalem był po prostu mega wyczerpujący dla obu graczy. Bardzo długie wymiany, świetne zagrania... A że to był jeszcze finał, do tego 5h, klimat Australii, to uważam że był to najlepszy spektakl jaki w życiu widziałem, w tenisie oczywiście.
No fakt, miałem na myśli najdłuższy finał. Ten mecz co piszesz miał dużą dramaturgię połączoną ze skrajnym wyczerpaniem obu zawodników, ale jesli idzie o poziom to nie był to najlepszy mecz ever. ; ]