oasis
Użytkownik
Tu kiedyś pisał jego brat cioteczny, czy jakaś tam rodzinaA pamiętacie Marcina Gawrona ? Ile kiedyś się dało zarobić na tym wałkarzu na całorocznym ;D
Tu kiedyś pisał jego brat cioteczny, czy jakaś tam rodzinaA pamiętacie Marcina Gawrona ? Ile kiedyś się dało zarobić na tym wałkarzu na całorocznym ;D
Nie cisnieli na 100% , mieli w życiu dużo alternatyw, nie zrobili swego maxaTeraz to odjechałeś ;D Byli po prostu gówniani tenisiści a nie że wywalone ;p
Chodziło mu raczej o najdłuższy finał, a nie mecz ????Najdłuższy był mahut z isnerem
NO AO ma swój klimat, osobiście pamiętam czasy jak się miało w szkole ferie wstawało rano, włączało eurosport a tam sesja wieczorna i top mecze, ehhh ????Najdłuższy był mahut z isnerem
Djoko z nadalem był po prostu mega wyczerpujący dla obu graczy. Bardzo długie wymiany, świetne zagrania... A że to był jeszcze finał, do tego 5h, klimat Australii, to uważam że był to najlepszy spektakl jaki w życiu widziałem, w tenisie oczywiście.
Ja na szlemy biorę zawsze L4 ???? w robocie dawno sie przyzwyczailiNO AO ma swój klimat, osobiście pamiętam czasy jak się miało w szkole ferie wstawało rano, włączało eurosport a tam sesja wieczorna i top mecze, ehhh ????
wgl po co ja z Tobą gadam, 1 post, pewnie chomik kolejne konto załozył, siemanko i żegnam ;DNie cisnieli na 100% , mieli w życiu dużo alternatyw, nie zrobili swego maxa
bardziej mi chodzi o to że już mi szkoda czasu spędzać pół dnia na tenisie ;pJa na szlemy biorę zawsze L4 ???? w robocie dawno sie przyzwyczaili
No fakt, miałem na myśli najdłuższy finał. Ten mecz co piszesz miał dużą dramaturgię połączoną ze skrajnym wyczerpaniem obu zawodników, ale jesli idzie o poziom to nie był to najlepszy mecz ever. ; ]Najdłuższy był mahut z isnerem
Djoko z nadalem był po prostu mega wyczerpujący dla obu graczy. Bardzo długie wymiany, świetne zagrania... A że to był jeszcze finał, do tego 5h, klimat Australii, to uważam że był to najlepszy spektakl jaki w życiu widziałem, w tenisie oczywiście.
Ejj dyskryminacja Ja np. piszę tylko w tym temacie, więc jak mam posty nabić?wgl po co ja z Tobą gadam, 1 post, pewnie chomik kolejne konto załozył, siemanko i żegnam ;D
Ale masz przynajmniej konto od 1.5 roku, a nie założone w tym miesiącu ????Ejj dyskryminacja ???? Ja np. piszę tylko w tym temacie, więc jak mam posty nabić? ????
to nie do Ciebie byłoEjj dyskryminacja ???? Ja np. piszę tylko w tym temacie, więc jak mam posty nabić? ????
Wiem, chciałem się odnieść do stwierdzenia No offence...to nie do Ciebie było