>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
oasis 0

oasis

Użytkownik
A pamiętacie czasy Telegazety na Polsacie, coś około 2001 roku, czat na Telegazie za pomocą sms-ów, tam sie pytało o typy i ludzie wrzucali co się gra
????

oasis 0

oasis

Użytkownik
Kiedyś nie było livescore na Telegazie, wyniki były zawsze na wieczór, albo na drugi dzień
Jak wprowadzono livescore to był kosmos, odświeżający się wynik co 3-5 gemow to było coś
Mimo tego kiedyś łatwiej się wygrywało jak teraz, było czyściej i poważniej
Z piłki wystarczyła tabela ligowa i jacyś strzelcy z ostatniej kolejki i kupony wchodziły

oasis 0

oasis

Użytkownik
Jak w piątki były kolejki do toto-mix po 20-40 osób na zewnątrz punktu się ciągnęły
To jak ledwo ze śmiechu wytrzymywalem jak słuchałem dialogów dziadków w punkcie, raz nie wytrzymałem i wybuchem śmiechem

oasis 0

oasis

Użytkownik
Jak w piątki były kolejki do toto-mix po 20-40 osób na zewnątrz punktu się ciągnęły
To jak ledwo ze śmiechu wytrzymywalem jak słuchałem dialogów dziadków w punkcie, raz nie wytrzymałem i wybuchem śmiechem

oasis 0

oasis

Użytkownik
Pamiętam jak pojawił się Nadal w tourze i grał chyba Roland Garros, miał około 17 lat
Pamiętam jak jeden facet go zachwalał, ze jaki to talent i jak napie....
Codziennie to samo powtarzał i odejmowal mu rok, mówiąc ze jest młodszy
Dziś ten facet nie żyje, miał raka krtani , później przychodził do punktu z dziurą w krtani i zmarl ????

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
North - Immportals, 1. mapa anulowana, ale spotkanie dalej grali, STS rozliczył jako zwrot, w regulaminie nic nie ma na ten temat. Co robić?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Anderson jednak nie tym razem.....zwyciezca jedak over....8:3 staty.. Anderson brak 1go serwisu, ale i tak ciekawszy mecz niz to co pokazal Del Potro...a dla mnie czarna niedziela, a zaczelo sie od Filipin...eh

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom