>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
oasis 0

oasis

Użytkownik
A Janowicz jak uwalil w I rundzie na US Open z jakims skrzatem pamiętacie ?
Podobno wzial w tedy tak grubą kopertę ze mu już w tenisa się nie chce, nie opłaca grać

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dla mnie najlepsze mecze to zawsze były i będą miedzy trójką Federer - Nadal - Wawrinka, sorry jak dla mnie mecze z Djokiem i Murkiem zawsze mnie nudziły :p

oasis 0

oasis

Użytkownik
Najlepsze wrażenie zrobił na mnie Nadal w Finale z Djokiem na French Open około 5 lat temu
Był w tedy na mega formie i na mega bombie, grał takie rogale forehendem że głowa mała, piłka latała z taką rotacją jak na PlayStation, nikt tak nigdy nie gral jak on w tedy!

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
Dla mnie najlepsze mecze to zawsze były i będą miedzy trójką Federer - Nadal - Wawrinka, sorry jak dla mnie mecze z Djokiem i Murkiem zawsze mnie nudziły :p
Oj Djoko miał w sobie to coś. Te mecze byly klimatyczne, zwłaszcza wtedy jak potrafił wyciągnąć po kilka-kilkanaście meczboli (a to było juz chwile temu).
Szkoda, ze ostatnio chodza sluchy ze koksił...

oasis 0

oasis

Użytkownik
No... Nikt też tak nigdy nie skakał jak sam Derick Rose!!!! ; ] ; ] ; ] ; ] ; ]
Kiedyś Derick Rose dostawał 100 mln za sezon i leczył nogi, dziś gra za darmo a ma dużą ochotę
Oj pogra w tym sezonie z Lebronem, oj pogra ! Bo I.T. późno wróci do s5

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Najlepszy to nie był, z całą pewnością. Był po prostu najdłuższy.
Najdłuższy był mahut z isnerem ;)
Djoko z nadalem był po prostu mega wyczerpujący dla obu graczy. Bardzo długie wymiany, świetne zagrania... A że to był jeszcze finał, do tego 5h, klimat Australii, to uważam że był to najlepszy spektakl jaki w życiu widziałem, w tenisie oczywiście.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Guillermo Canas - też był dobry fixiarz. Jeden z niewielu, jak nie jedyny, spoza wielkiego topu, który nie ma ujemnego h2h z Federerem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom