marcysko
Użytkownik
Gram amatorsko z kolegami, którzy się interesują tenisem + turnieje na szczeblu powiatowym (bez sukcesów)Grasz w lidze amatorów?
Gram amatorsko z kolegami, którzy się interesują tenisem + turnieje na szczeblu powiatowym (bez sukcesów)Grasz w lidze amatorów?
Licencje masz? Bo chciałbym kiedyś spróbować coś sobie pograć amatorsko.Gram amatorsko z kolegami, którzy się interesują tenisem + turnieje na szczeblu powiatowym (bez sukcesów)
A na klatę ile wyciskasz ?Gram amatorsko z kolegami, którzy się interesują tenisem + turnieje na szczeblu powiatowym (bez sukcesów)
A to jest jakaś licencja? ???? Nieee, mam tylko 3 rakiety i kilka tub piłekLicencje masz? Bo chciałbym kiedyś spróbować coś sobie pograć amatorsko.
krotko mowiac sprzedales mecz...i to na szczeblu powiatowym....hehGrasz w lidze amatorów?
meczowa obroniona, takie emocje to ja lubięSkander Mansouri @2.78
Dla amatorów też jest jakaś.A to jest jakaś licencja? ???? Nieee, mam tylko 3 rakiety i kilka tub piłek
Wałek to był jak ostatnio trafiłem Setkica po kursie 25. Co prawda za dyszkę ale jednak.
Wałek jak nie wiem co
3:1Po trafnym typie na Trnave po 3.25 kolej na Villareal po 3.65
W rozgrywkach pucharowych jest to piękne właśnie dlatego że każdy błąd oznacza porażkę i każdy może zostać mistrzem. Z tąd zwyczaj budowania formy pod imprezę itp. Rywalizacja pucharowa jest z jednej strony piękna, a z drugiej nie ma litości. Dla mnie za to rozgrywki ligowe w piłce nie mają sensu bo nie ma tam play-offutak sie zastanawiam po co te cale igrzyska itp? przeciez to raz na r lata a dyspozycja dnia. Tak samo z innymi imprezami. Cala nagonka na eliminacja eliminacje, a przychodzi wazny mecz i chlopcy zapominaja jak sie gra. Powinni zmienic nazwe na konkurs mentalnej wytrzymalosci.
krotko mowiac sprzedales mecz...i to na szczeblu powiatowym....heh
Ok wracamy do Andersona. Zapodaj ktos jakis dobry stream do meczu bo jakos nawet checi brak zeby szukac. Z gory dzieki.
dołoże po 3.50 jeszcze lekko2 mapa clg 2.50 liga legend
Marsylia i Chorwacja dnoChorwacja 1.8
Dostawił rakietę i wyszło.. wiecej szczęściaNadal co return!!