atp_open
Użytkownik
Chomik nie wkur....bo nawet ja dzisiaj zly...Co tu takie pustki? Jest niedziela, grają Eurobasket , są tu jakieś konkursy, liga typera?
Chomik nie wkur....bo nawet ja dzisiaj zly...Co tu takie pustki? Jest niedziela, grają Eurobasket , są tu jakieś konkursy, liga typera?
Dalem to samo, jak Kevin bedzie dobrze dysponowany to ma duze szanse na wygranie, tylko nie moze wchodzic w dluzsza wymiane, bo chlop za szybko chce skonczyc cala akcje, a niestety Nadal tak graA ja zagram win Anderson @6,5
Po wczorajszej wtopie Litwy z Grecją trzeba być głupim grając dzisiaj Chorwatów. Widzę nic się nie uczycieChorwacja topi dzisiaj połowę forum widzę..
Jakbyś chciał ustawić mecz doprowadzałbyś do swoich meczowych? ???? Przypadkowy błąd przeciwnika i "niestety" można wygrać ????Czyżby King sprzedał mecz? 5:3 30*:0 40*:30, kilka równowag i robi się 5:4
Jak ktoś prowadzi 5:0 i przegrywa 5:7 to jak to nazwiesz? Ja wiem, że to sport i w ogóle ale to naprawdę trzeba złapać doła.Jakbyś chciał ustawić mecz doprowadzałbyś do swoich meczowych? ???? Przypadkowy błąd i "niestety" można wygrać ????
Kiedyś miałem taki przypadek że mój zawodnik przegrywał seta 0-5 a wykral 7-6, to samo w tiebreku z 0-6 na 8-6Czyżby King sprzedał mecz? 5:3 30*:0 40*:30, kilka równowag i robi się 5:4
zawsze mozesz df zrobic..lub serwis ala Errani....Ja nie mówię, że takie sytuacje się nie zdarzają tylko chodziło mi o ten konkretny przypadek
Kiedyś jednego dnia były dwa mecze gdzie z 5:0 zrobiło się 5:7... Nigdy nie wiadomo co siedzi w głowach tych tenisistów.Kiedyś miałem taki przypadek że mój zawodnik przegrywał seta 0-5 a wykral 7-6, to samo w tiebreku z 0-6 na 8-6
hihihihi
Nawet przy serwisie Errani da się zepsuć ????zawsze mozesz df zrobic..lub serwis ala Errani....
A czy to był 7 września 2012 ?Kiedyś jednego dnia były dwa mecze gdzie z 5:0 zrobiło się 5:7... Nigdy nie wiadomo co siedzi w głowach tych tenisistów.
Grasz w lidze amatorów?A dajcie spokój ja osobiście ostatnio wygrałem 6:2 pierwszego seta żeby wtopić 0:6 i 1:6 kolejne...
Dwa miesiące temu.... Oba mecze z ChallengerówA czy to był 7 września 2012 ?