marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
dobrze uczyniłem na coblu jednak mają Virtusi przewagę ????2 mapa Virtus.pro @2,6 - myślę że powalczą ????
dobrze uczyniłem na coblu jednak mają Virtusi przewagę ????2 mapa Virtus.pro @2,6 - myślę że powalczą ????
SK 2:0 @2.40 STS
I idę oglądać ????
Śmiem wątpić w taki błąd bukmachera.To teraz pomyśl jeszcze raz i wyciągnij wnioski...
Masówka ????Atalanta już zawodzi....... why?!?
Mam zapis z rozmów od ich supportu, dwukrotny i w obu jest o handi -2.5 na wynik końcowy. Nigdy nie wystawiali oferty na zabójstwa w handi na daną mapę, przynajmniej ja się nie spotkałem.Śmiem wątpić w taki błąd bukmachera.
ROTFLGinebra....Filipiny jak zawsze ustawiane mecze ze szok. 103:107...mialem under 199, 185 na minute 1:30 do konca....zrobili 25 pkt w 1,5 minuty. Ostatni raz zagralem ta patologie, ostatni raz!!! Jakbym kiedys mial pomysl zagrac to niech mnie ktos odwroci od tego. Z gory dzieki.
p.S. az dziw ze tam huraganow nie ma na tych Filipinach.
Pozostaje tylko liczyć na to że nie anulują , co zawsze mogą zrobić tłumacząc się oczywistym błędem.Mam zapis z rozmów od ich supportu, dwukrotny i w obu jest o handi -2.5 na wynik końcowy. Nigdy nie wystawiali oferty na zabójstwa w handi na daną mapę, przynajmniej ja się nie spotkałem.
heh no nie smiej sie, kase sie odrobi, ale slowa Filipiny nie chce slyszec w moim kierunku. To nie warte nerwow. Sa inne mecze. Od dzisiaj 0 meczow z Filipin bo myslalem ze nikt nie pobije Chinskiej ligi, ale dzisiaj Filipinczycy podjeli wyzwanie i pobili rekord...25 pkt w 1,5 min. Podniesli poprzeczke wysoko ze ciezko bedzie pobic przez kogokolwiek.ROTFL
Dokładnie na to liczę, ale może być trudne. Zobaczymy ????Pozostaje tylko liczyć na to że nie anulują , co zawsze mogą zrobić tłumacząc się oczywistym błędem.
VP wygra @2.65 3 mapę bez dogrywki
A sobie zagram będę tym razem swoim kibicował oby się odpalili.