>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Verno - pisałem do Ciebie, ale chyba nie widziałeś. Co sądzisz jutro o Kometa Brno? bo chcę dołożyć coś do mojego tripla mordercy na jutro ;) co forma jest to szok... dzisiaj chciałem wrzucić 2 kupony to mi forum nie pozwoliło się zalogować ... w 3 dni 11k :cool:
Nie chce Ci źle doradzić ja bardziej Rosja i NHL, rób jak uważasz ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 13

kapa3991

Użytkownik
Handi 0 na Hoffe, po pierwszej ich bramce stalo u Ruska po 2.8.
Kurs troszkę z kosmosu, zważywszy na to, ze Hoffe dobrze sie czuje w takiej grze jak dziś, a Bayern moim zdaniem nie nadaje sie do takiej gry, w której trzeba sie przedzierać przez przysłowiowy autobus.

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Też tak myślałem,ale grałem w finale miksta dzisiaj over 19.5,rozliczone na plus,a tam było 6-1,4-6 i super tai,czyli coś nie tak.Dlatego pytam z ciekawości.
Patrząc na H2H to tak ale ostatnio tak strzelają w Rosji że ja bym sobie odpuścił undery grać ????
@ Pomyłka ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
RSA wygrało,ciekawie gdzie oni tam grają,kraj mają w riunie,ciągle nękany konfliktami, morderstwa na porządku dziennym, szalejaca muzułmańska seleka itp.
Byłem wśród dzieciaków,które uciekły z tego kraju...

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
ok, dzięki, no ja na NHL czekam bardzo i rusza jutro NFL to będzie $$$ jak lodu :cool:
to co? jutro Sibir - Omsk underek 4.5 chyba must bet nie?
Patrząc na H2H to tak ale ostatnio tak strzelają w Rosji że ja bym sobie odpuścił undery grać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom