matty1991
Użytkownik
Cały 1 ????Siemanko Panowie,wie ktoś może na ile gemów przeliczany jest super tie-break???
Cały 1 ????Siemanko Panowie,wie ktoś może na ile gemów przeliczany jest super tie-break???
Nie chce Ci źle doradzić ja bardziej Rosja i NHL, rób jak uważasz ????Verno - pisałem do Ciebie, ale chyba nie widziałeś. Co sądzisz jutro o Kometa Brno? bo chcę dołożyć coś do mojego tripla mordercy na jutro co forma jest to szok... dzisiaj chciałem wrzucić 2 kupony to mi forum nie pozwoliło się zalogować ... w 3 dni 11k
Juz mozna na2.80 na Bayern to za dużo ja wchodze w to
Też tak myślałem,ale grałem w finale miksta dzisiaj over 19.5,rozliczone na plus,a tam było 6-1,4-6 i super tai,czyli coś nie tak.Dlatego pytam z ciekawości.Cały 1 ????
Niegłupi pomysłazjan under 4.0 gola w barcelonie po 1.75 co myslicie?
Slask DNB
@2.25 bet563
Patrząc na H2H to tak ale ostatnio tak strzelają w Rosji że ja bym sobie odpuścił undery grać ????Też tak myślałem,ale grałem w finale miksta dzisiaj over 19.5,rozliczone na plus,a tam było 6-1,4-6 i super tai,czyli coś nie tak.Dlatego pytam z ciekawości.
????Slask 3.20
A gdzie tak rozliczają?Też tak myślałem,ale grałem w finale miksta dzisiaj over 19.5,rozliczone na plus,a tam było 6-1,4-6 i super tai,czyli coś nie tak.Dlatego pytam z ciekawości.
Ferencvarosi TC - SC Vasas Budapest 1 2.2
Dwa razy wracali już ze straty jednej bramki, bardziej leżało mi że strzelą bramkę na 2:2 ale nie zdążyłem postawić
No i Braga u19 z 0:2 na 3:2 i nie było jak na uni pograć, moze ktos jednak trafił.Braga u19 - pacos ferreira u19, gospodarze z 0:2 doprowadzili do remisu. Cos tam moze wpaść. Na unibet nie to zagrać nie moge, jednak warte sprawdzenia.
Gieksa- Wigry X @ 4,05
Jeszcze nie było w tej kolejce remisu to mmoże tutaj? ????