Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Verno - pisałem do Ciebie, ale chyba nie widziałeś. Co sądzisz jutro o Kometa Brno? bo chcę dołożyć coś do mojego tripla mordercy na jutro co forma jest to szok... dzisiaj chciałem wrzucić 2 kupony to mi forum nie pozwoliło się zalogować ... w 3 dni 11k
Też tak myślałem,ale grałem w finale miksta dzisiaj over 19.5,rozliczone na plus,a tam było 6-1,4-6 i super tai,czyli coś nie tak.Dlatego pytam z ciekawości.
Handi 0 na Hoffe, po pierwszej ich bramce stalo u Ruska po 2.8.
Kurs troszkę z kosmosu, zważywszy na to, ze Hoffe dobrze sie czuje w takiej grze jak dziś, a Bayern moim zdaniem nie nadaje sie do takiej gry, w której trzeba sie przedzierać przez przysłowiowy autobus.
Też tak myślałem,ale grałem w finale miksta dzisiaj over 19.5,rozliczone na plus,a tam było 6-1,4-6 i super tai,czyli coś nie tak.Dlatego pytam z ciekawości.
RSA wygrało,ciekawie gdzie oni tam grają,kraj mają w riunie,ciągle nękany konfliktami, morderstwa na porządku dziennym, szalejaca muzułmańska seleka itp.
Byłem wśród dzieciaków,które uciekły z tego kraju...
Ferencvarosi TC - SC Vasas Budapest 1 2.2
Dwa razy wracali już ze straty jednej bramki, bardziej leżało mi że strzelą bramkę na 2:2 ale nie zdążyłem postawić
Braga u19 - pacos ferreira u19, gospodarze z 0:2 doprowadzili do remisu. Cos tam moze wpaść. Na unibet nie to zagrać nie moge, jednak warte sprawdzenia.