tak nie do konca bo podejrzewam ze rubel jakies Bp tez bedzie mial a serwis ma w miare mocny, wiec taki kurs mozna polapac w trakcie meczu, Nadal sie spina na kazdy mecz ale to sa 3 sety wg mnie nie warto, jakby dali 2.1 to bym gral1,60 więc nie jest źle...
Tez mi sie wydaje ze zamiast grac 3-0 po 1,60 to mozna podczas meczu taki kurs zlapac na ktoregos z seta dla Nadala.tak nie do konca bo podejrzewam ze rubel jakies Bp tez bedzie mial a serwis ma w miare mocny, wiec taki kurs mozna polapac w trakcie meczu, Nadal sie spina na kazdy mecz ale to sa 3 sety wg mnie nie warto, jakby dali 2.1 to bym gral
Ale pięknie na uspach teraz dostali ????Hellraisers @3.25
miales nosa z ta ukraina, spodziewalem sie, ze tamci u siebie cos pokaza ale jak tak dalej pojdzie to trzeba lapac ujemne handicupy na 2 poloweUkraina pięknie
linia na over w Finlandii bez zmian
Gdzieś można oglądnąć?Przypominam, za chwile rusza mecz Dinamo Pancevon- Metalurg Skopje w ręczna!
Co tam polecasz grać?Przypominam, za chwile rusza mecz Dinamo Pancevon- Metalurg Skopje w ręczna!
1 vs 4 ...Ale pięknie na uspach teraz dostali ????
popieram kolegęJa bym coś gram pod Rubleva, dobrze sobie radzi, a Nadal wcale rewelacji nie gra