19,7K 19nowik45 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2545 Polska - Francja Polska +12,5 - 1,85 Czechy - Czarnogóra Powyżej 148.5 punktów - 1,75 Japonia - Korea Południowa Wynik 3:1 - 3,25 10,522 - forBET
Polska - Francja Polska +12,5 - 1,85 Czechy - Czarnogóra Powyżej 148.5 punktów - 1,75 Japonia - Korea Południowa Wynik 3:1 - 3,25 10,522 - forBET
A 0 archi86 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2546 Olivo wygra @ 3.60 forbet Kliknij aby rozwinąć... dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy.
Olivo wygra @ 3.60 forbet Kliknij aby rozwinąć... dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy.
4K atp_open Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2547 dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy. Kliknij aby rozwinąć... to trzeba grac odwrotnie. Tak samo moje typy, a wtedy bedzie plus!
dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy. Kliknij aby rozwinąć... to trzeba grac odwrotnie. Tak samo moje typy, a wtedy bedzie plus!
F 2 fanatyk89 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2548 Ignatik WIN @ 2,90 Kliknij aby rozwinąć... Ktory z nich bral medicala 2razy? Ogladasz moze?
41,9K kamil7600 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2549 dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy. Kliknij aby rozwinąć... sam jestes z dupy skoro slepo stawiasz typy anonimowych ludzi xD
dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy. Kliknij aby rozwinąć... sam jestes z dupy skoro slepo stawiasz typy anonimowych ludzi xD
A 0 archi86 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2550 to trzeba grac odwrotnie. Tak samo moje typy, a wtedy bedzie plus! Kliknij aby rozwinąć... jak ktoś podaje typy to myślę, że zrobił jakąkolwiek analizę a pewnie spojrzał tylko na kurs.
to trzeba grac odwrotnie. Tak samo moje typy, a wtedy bedzie plus! Kliknij aby rozwinąć... jak ktoś podaje typy to myślę, że zrobił jakąkolwiek analizę a pewnie spojrzał tylko na kurs.
802 juras333 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2552 Ktory z nich bral medicala 2razy? Ogladasz moze? Kliknij aby rozwinąć... Ignatik
A 0 archi86 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2553 sam jestes z dupy skoro slepo stawiasz typy anonimowych ludzi xD Kliknij aby rozwinąć... to po co podajecie tutaj typy, dla żartów????
sam jestes z dupy skoro slepo stawiasz typy anonimowych ludzi xD Kliknij aby rozwinąć... to po co podajecie tutaj typy, dla żartów????
3,7K rafcio_100 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2554 jak ktoś podaje typy to myślę, że zrobił jakąkolwiek analizę a pewnie spojrzał tylko na kurs. Kliknij aby rozwinąć... Oczekiwałeś pewniaka po kursie ponad 3? Olivo przełamał, nic nie poradzę, że przy swoim podaniu zaczął jednak ponownie ładować w siatkę.
jak ktoś podaje typy to myślę, że zrobił jakąkolwiek analizę a pewnie spojrzał tylko na kurs. Kliknij aby rozwinąć... Oczekiwałeś pewniaka po kursie ponad 3? Olivo przełamał, nic nie poradzę, że przy swoim podaniu zaczął jednak ponownie ładować w siatkę.
4K atp_open Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2555 mama nadzieje ze Slowenia z Islandia moze cos rzuca w 1szej kwarcie. Ja czekam osobiscie na 170+ linie.
mama nadzieje ze Slowenia z Islandia moze cos rzuca w 1szej kwarcie. Ja czekam osobiscie na 170+ linie.
357,9K piotrex007 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2556 to po co podajecie tutaj typy, dla żartów???? Kliknij aby rozwinąć... Haha jaki frustrat ???? Chlopie
to po co podajecie tutaj typy, dla żartów???? Kliknij aby rozwinąć... Haha jaki frustrat ???? Chlopie
G 370 golkiper Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2557 mama nadzieje ze Slowenia z Islandia moze cos rzuca w 1szej kwarcie. Ja czekam osobiscie na 170+ linie. Kliknij aby rozwinąć... oczywiście pod patolę i under ?
mama nadzieje ze Slowenia z Islandia moze cos rzuca w 1szej kwarcie. Ja czekam osobiscie na 170+ linie. Kliknij aby rozwinąć... oczywiście pod patolę i under ?
357,9K piotrex007 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2558 Chłopie, przecież nikt Ci nie każe tych typów. Tęsknię za czasami, gdy ten dział nie był dostępny dla wszystkich (bo na tym silniku forum chyba jest)
Chłopie, przecież nikt Ci nie każe tych typów. Tęsknię za czasami, gdy ten dział nie był dostępny dla wszystkich (bo na tym silniku forum chyba jest)
4K atp_open Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2559 oczywiście pod patolę i under ? Kliknij aby rozwinąć... Niestety te 160 mi nie lezy poprostu.
A 0 archi86 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2560 Haha jaki frustrat ???? Chlopie Kliknij aby rozwinąć... dobra koniec tematu, teraz trzeba uważać i robić lepszą selekcje ????
Haha jaki frustrat ???? Chlopie Kliknij aby rozwinąć... dobra koniec tematu, teraz trzeba uważać i robić lepszą selekcje ????