Ty myślisz że każdy typ tutaj to pewniak? Wczoraj mnie nosili na rękach a dziś już 4 złe typy podałam.. ?Nie wszystko zależy od nas.to po co podajecie tutaj typy, dla żartów????
Olivo wygra @ 3.60 forbet
Ja polecam Lvbet:Jakie buka polecacie najbardziej? Legalnego oczywiście
Niektórzy janusze tak niestety myślą, że jak ktoś podał to 200% pewniak ????Ty myślisz że każdy typ tutaj to pewniak? Wczoraj mnie nosili na rękach a dziś już 4 złe typy podałam.. ?Nie wszystko zależy od nas.
Verno jak to podałAŚ? ???? o czymś nie wiemy?Ty myślisz że każdy typ tutaj to pewniak? Wczoraj mnie nosili na rękach a dziś już 4 złe typy podałam.. ?Nie wszystko zależy od nas.
Rofl, literówka ????Verno jak to podałAŚ? ???? o czymś nie wiemy?
Ja widziałem na czacie stsu, ale to ponoć faceci grający na koncie żony ????haha
a wlasnie, sa tutaj jakies kobiety co obstawiaja lub znacie jakies co graja po ststach fortunach itp? ????
Ja znam z widzenia. Niedaleko mnie w punkcie STS często widuje dziewczynę która gra. Zakładam że robi to codziennie. Kiedyś jak grałem live w STS to widziałem że na czacie sporo dziewcząt pisze.haha
a wlasnie, sa tutaj jakies kobiety co obstawiaja lub znacie jakies co graja po ststach fortunach itp? ????
Ja jak czasem chodziłem do stsa 3 polską puszczać to prawie zawsze widywałem tam taką babkę na oko z 50-60 lat i takie taśmy co ona waliła to mistrzostwo świata, wszystkie dziadki z ziemniaków przy niej to nic ????haha
A połowa z nich to pewnie gostki na koncie dziewczyny/siostry obracający kolejnym bonusem od depozytu na następnego członka rodziny xDJa znam z widzenia. Niedaleko mnie w punkcie STS często widuje dziewczynę która gra. Zakładam że robi to codziennie. Kiedyś jak grałem live w STS to widziałem że na czacie sporo dziewcząt pisze.