dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy.Olivo wygra @ 3.60 forbet
to trzeba grac odwrotnie. Tak samo moje typy, a wtedy bedzie plus!dwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy.
Ktory z nich bral medicala 2razy? Ogladasz moze?Ignatik WIN @ 2,90
sam jestes z dupy skoro slepo stawiasz typy anonimowych ludzi xDdwa razy cię posłuchałem i dwa razy wtopa. lepiej nie podawaj typów z dupy.
jak ktoś podaje typy to myślę, że zrobił jakąkolwiek analizę a pewnie spojrzał tylko na kurs.to trzeba grac odwrotnie. Tak samo moje typy, a wtedy bedzie plus!
IgnatikKtory z nich bral medicala 2razy? Ogladasz moze?
to po co podajecie tutaj typy, dla żartów????sam jestes z dupy skoro slepo stawiasz typy anonimowych ludzi xD
Oczekiwałeś pewniaka po kursie ponad 3? Olivo przełamał, nic nie poradzę, że przy swoim podaniu zaczął jednak ponownie ładować w siatkę.jak ktoś podaje typy to myślę, że zrobił jakąkolwiek analizę a pewnie spojrzał tylko na kurs.
Haha jaki frustrat ???? Chlopieto po co podajecie tutaj typy, dla żartów????
oczywiście pod patolę i under ?mama nadzieje ze Slowenia z Islandia moze cos rzuca w 1szej kwarcie. Ja czekam osobiscie na 170+ linie.
Niestety te 160 mi nie lezy poprostu.oczywiście pod patolę i under ?
dobra koniec tematu, teraz trzeba uważać i robić lepszą selekcje ????Haha jaki frustrat ???? Chlopie