68 rasiak221 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2241 a powiedzccie mi, jak mam vpn to musze z polskiego ip tam ładować czy np, moge zarejestrowac sie i grac np z angielskiego? i czy na jakimś bet 365 też to śmiga i nie robiąproblemu z wypłatą?
a powiedzccie mi, jak mam vpn to musze z polskiego ip tam ładować czy np, moge zarejestrowac sie i grac np z angielskiego? i czy na jakimś bet 365 też to śmiga i nie robiąproblemu z wypłatą?
1,3K filipek1996 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2242 Albo wypocił chorobę albo gra na adrenalinie, obstawiam, że jutro z wyra nie wstanie
1,4M verno Znawca - Hokej Wrzesień 5, 2017 #2243 Thiem miał już w głowie zakodowane że ma free gierkę Del coś zaczął graća ten już pełne majty ????
3,7K rafcio_100 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2246 To tyle by było z 3 setów. Dobranoc wszystkim ???? E: Dobra uj jeszcze nie xD
1,4M verno Znawca - Hokej Wrzesień 5, 2017 #2247 Weźmie tego seta jak nic ???? PS. Obym się mylił ????
1,4M verno Znawca - Hokej Wrzesień 5, 2017 #2249 zmiana rakiety to był znak żeby dołożyć po @5,25 Kliknij aby rozwinąć... btw, nie miałeś kiedyś awataru z laską w kasku i goglach zimowych ???? ?
zmiana rakiety to był znak żeby dołożyć po @5,25 Kliknij aby rozwinąć... btw, nie miałeś kiedyś awataru z laską w kasku i goglach zimowych ???? ?
U 0 Usunięty użytkownik 147020 Gość Wrzesień 5, 2017 #2250 co tu sie odpierdala kurwa Kliknij aby rozwinąć... Niewiesz co się odpirdziela TENISA !!!! ????
35,2K prezes96 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2251 btw, nie miałeś kiedyś awataru z laską w kasku i goglach zimowych ???? ? Kliknij aby rozwinąć... Miał chyba nawet ta sama co teraz, ale tak jak wspomniałeś w zimowych akcesoriach ????
btw, nie miałeś kiedyś awataru z laską w kasku i goglach zimowych ???? ? Kliknij aby rozwinąć... Miał chyba nawet ta sama co teraz, ale tak jak wspomniałeś w zimowych akcesoriach ????
1,4M verno Znawca - Hokej Wrzesień 5, 2017 #2252 Miał chyba nawet ta sama co teraz, ale tak jak wspomniałeś w zimowych akcesoriach ???? Kliknij aby rozwinąć... Trochę mnie tu nie było ale pamięć dobra ???? , coś ciekawego z ręcznej masz ?
Miał chyba nawet ta sama co teraz, ale tak jak wspomniałeś w zimowych akcesoriach ???? Kliknij aby rozwinąć... Trochę mnie tu nie było ale pamięć dobra ???? , coś ciekawego z ręcznej masz ?
35,2K prezes96 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2255 Trochę mnie tu nie było ale pamięć dobra ???? , coś ciekawego z ręcznej masz ? Kliknij aby rozwinąć... Za 2 tygodnie ruszamy z Ligą Mistrzów w ręczną, będą żniwa ????
Trochę mnie tu nie było ale pamięć dobra ???? , coś ciekawego z ręcznej masz ? Kliknij aby rozwinąć... Za 2 tygodnie ruszamy z Ligą Mistrzów w ręczną, będą żniwa ????
644 lobot Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2257 thiem co drugie udezenie to za kort, przeciez to smierdzi w chuj
P 75 piter152 Użytkownik Wrzesień 5, 2017 #2259 Co to sie stalo del potro nagle ozyl czy thiem gra padake