U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Del wygra i już moim zdaniem na fali jest teraz po tym secie ,chyba ż esię myle ale warto było po 7.10 nie spróbować
Poszedł spać bo szkoła jutroTen co gral za 20 tysiecy zapalek where are you?
Pewnie śpi, przyrka na 8:00Ten co gral za 20 tysiecy zapalek where are you?
Letko ????dogra dogra, under 9,5 pograny
I to jest w tym najlepsze ????Letko ????
I tak już buki zarobione na 3:0, teraz ludzie walą na Delpo.. Dziwna sprawa.Haha jak.Delpo to wygra to szykuje sie przewal roku jeszcze na takim etapie w takim turnieju jak.us open.. zaloze sie ze ten.wirus to plotka puszczona specjalnie
heh tak samo. under 9.5 wszedł więc nie ma minusa heehŚmiesznie, jak stawiałem under 7,5 gema w III secie byłem przekonany, że dzięki Thiemowi zarobię, a tu niespodzianeczka ????
Kocham te teorie o sprzedawanych meczach jak tylko ktoś robi "comeback" moim zdaniem Leki zaczęły działać a Thiem po 1 secie tylko spoglądał kiedy Del odda mecz i już w głowię miał free gierkę, ten zaczął grać Thiem pełne majty i się rączki trzęsą że jednak tak łatwo nie będzie. Tyle ode mnie.Haha jak.Delpo to wygra to szykuje sie przewal roku jeszcze na takim etapie w takim turnieju jak.us open.. zaloze sie ze ten.wirus to plotka puszczona specjalnie
tez chcialem i przegapilem, ale moim zdaniem tu poszedl walek na 4 sety.A trzeba było zamykać przy 2:0 ????
to niezly plus... ale dalem 4x taka stawka ze thiem wezmie 3 seta ????kurde delpo wraca a ja dalem grubo 3 set under 8.5
Na autobus do szkoły dzisiaj czy gdzie?Nie no bez jaj. Ja już kupiłem bilety..