>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Del wygra i już moim zdaniem na fali jest teraz po tym secie ,chyba ż esię myle ale warto było po 7.10 nie spróbować

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Przecież to parodia XD
Thiem nagle po dwóch setach wali po autach, w siatkę, po trybunach? Dobrze, że pograłem tego Del Potro po @7, teraz stoi po @4,50 polecam.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
To Thiem grał na 100% te dwa sety. Wszystko mu wchodziło. Siatka mu pomagała. Kiedyś się to musiało odwrócić.
Plus to jak komentator mówi, że lekarstwa zaczęły działać na Delpo.
Suma sumarum zobaczymy jak będzie wyglądał początek tego 4 seta...

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Śmiesznie, jak stawiałem under 7,5 gema w III secie byłem przekonany, że dzięki Thiemowi zarobię, a tu niespodzianeczka ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Haha jak.Delpo to wygra to szykuje sie przewal roku jeszcze na takim etapie w takim turnieju jak.us open.. zaloze sie ze ten.wirus to plotka puszczona specjalnie

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Haha jak.Delpo to wygra to szykuje sie przewal roku jeszcze na takim etapie w takim turnieju jak.us open.. zaloze sie ze ten.wirus to plotka puszczona specjalnie
I tak już buki zarobione na 3:0, teraz ludzie walą na Delpo.. Dziwna sprawa.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Kocham te teorie o sprzedawanych meczach jak tylko ktoś robi &quot;comeback&quot; moim zdaniem Leki zaczęły działać a Thiem po 1 secie tylko spoglądał kiedy Del odda mecz i już w głowię miał free gierkę, ten zaczął grać Thiem pełne majty i się rączki trzęsą że jednak tak łatwo nie będzie. Tyle ode mnie.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jak ktoś przez moment nawet pomyślał, że Del Potro mógłby ustawić mecz to jest idiotą i tyle w temacie. Kto jak kto, ale nie on.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom